Prima declaraţie a Prinţesei Charlène de Monaco despre gemenii săi!

19 decembrie, 2014

Proaspăta mămică cu sânge regal a fost copleşită de emoţii când a născut, mai ales că a devenit pentru prima dată părinte, la 36 de ani. Charlène a născut gemeni – un băiat şi o fetiţă – prematur. Prinţesa a povestit pentru prima oară cum se simte ca mamă.

Proaspăta mămică cu sânge regal a fost copleşită de emoţii când a născut, mai ales că a devenit pentru prima dată părinte, la 36 de ani. Charlène a născut gemeni – un băiat şi o fetiţă – prematur, cu două săptămâni mai devreme decât termenul stabilit, pe 10 decembrie, prin cezariană.

Prinţesa a povestit pentru publicaţia franceză “Paris Match” pentru prima oară cum se simte ca mamă. “Un instinct foarte protector s-a născut în mine”, spune ea, care aşteaptă, alături de soţul ei, Prinţul Albert (56), să-şi ia copiii în braţe şi să-I aducă acasă de Sărbători. “E minunt să îi văd cum cresc. Asta ne schimbă vieţile pentru totdeauna”. Naşterea a schimbat şi priorităţile în sânul familiei regale de Monaco. “Vedeţi voi, ei sunt şefii acum“, a completat ea, menţionând că vor prezenta oficial copiii întregii lumi pe 7 ianuarie 2015, iar până atunci se vor bucura să-i vadă cum cresc.

“Ce e incredibil e faptul că între dimineaţa aceea şi noaptea respectivă, s-au schimbat deja. Feţele lor evoluează constant”, a adăugat Prinţesa. “E greu să spun acum cu cine seamănă. Pot doar să vă spun că sunt foarte activi şi expresivi. Sunt frumoşi, adorabili – îi iubesc la nebunie!”.



Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg