Prima declaraţie a Prinţesei Charlène de Monaco despre gemenii săi!

19 decembrie, 2014

Proaspăta mămică cu sânge regal a fost copleşită de emoţii când a născut, mai ales că a devenit pentru prima dată părinte, la 36 de ani. Charlène a născut gemeni – un băiat şi o fetiţă – prematur. Prinţesa a povestit pentru prima oară cum se simte ca mamă.

Proaspăta mămică cu sânge regal a fost copleşită de emoţii când a născut, mai ales că a devenit pentru prima dată părinte, la 36 de ani. Charlène a născut gemeni – un băiat şi o fetiţă – prematur, cu două săptămâni mai devreme decât termenul stabilit, pe 10 decembrie, prin cezariană.

Prinţesa a povestit pentru publicaţia franceză “Paris Match” pentru prima oară cum se simte ca mamă. “Un instinct foarte protector s-a născut în mine”, spune ea, care aşteaptă, alături de soţul ei, Prinţul Albert (56), să-şi ia copiii în braţe şi să-I aducă acasă de Sărbători. “E minunt să îi văd cum cresc. Asta ne schimbă vieţile pentru totdeauna”. Naşterea a schimbat şi priorităţile în sânul familiei regale de Monaco. “Vedeţi voi, ei sunt şefii acum“, a completat ea, menţionând că vor prezenta oficial copiii întregii lumi pe 7 ianuarie 2015, iar până atunci se vor bucura să-i vadă cum cresc.

“Ce e incredibil e faptul că între dimineaţa aceea şi noaptea respectivă, s-au schimbat deja. Feţele lor evoluează constant”, a adăugat Prinţesa. “E greu să spun acum cu cine seamănă. Pot doar să vă spun că sunt foarte activi şi expresivi. Sunt frumoşi, adorabili – îi iubesc la nebunie!”.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Umar Kamani jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg