Prima declaraţie a Reginei Elisabeta a II-a despre nepoata sa, Prinţesa Charlotte

13 mai, 2015
queen elizabeth 473055856 jpeg

Regina Elisabeta a II-a a găzduit ieri primul Garden Party din acest an, organizat la Buckingham Palace. La fastuosul eveniment au luat parte aproximativ 8000 de persoane, printre care şi oaspeţi de seamă precum: Prinţul Philip, Prinţul Charles

Regina Elisabeta a II-a a găzduit ieri primul Garden Party din acest an, organizat la Buckingham Palace. La fastuosul eveniment au luat parte aproximativ 8000 de persoane, printre care şi oaspeţi de seamă precum: Prinţul Philip, Prinţul Charles, Camila – Ducesa de Cornwall -, Prinţul Edward şi Sophie, Contesă de Wessex.

Cu această ocazie, regina a vorbit pentru prima dată despre noua viaţă de la palat şi despre prima întâlnire cu micuţa Prinţesă de Cambridge. Potrivit celor prezenţi la eveniment, Regina a mărturisit că este extrem de fericită de venirea pe lume a fetiţei Prinţului William şi a Ducesei de Cambridge, a patra în linie la tron. ”Da, sunt extrem de încântată că mai avem o fată în familie”, a declarat relaxată regina octogenară la felicitările pe care le-a primit de la invitaţi. De asemenea, regina a mărturisit că şi-a cunoscut strănepoata la doar câteva zile de la naşterea ei, pe când încă se afla la Kesington Palace, înainte de a fi dusă la reşedinţa regală de la Anmer Hall.

Revenind la petrecerea găzduită de regină, evenimentul a fost unul reuşit, mai ales că a fost o zi însorită, lucru neobişnuit pentru o ţară cu o vreme atât de capricioasă.

image

Îmbrăcată într-un costum lemon, extrem de elegant, creat de Angela Kelly şi o pălărie asortată, Regina Elisabeta a II-a radiat de fericire la primul Garden Party din acest an.

Sursa foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}