Prima Doamnă a Americii dă din casă. Cum e viaţa sa sexuală cu Donald Trump?

11 martie, 2017
Donald Trump Testifies On UN Renovation In Washington jpeg

Detalii picante din dormitorul conjugal al lui Donald Trump şi al Primei Doamne. Cum este viaţa intimă a celor doi, cum păstrează viu mariajul şi ce poartă Melania pe sub hainele de firmă de mii de dolari, aflăm chiar de la soţia preşedintelui.

image

Am pus mâna pe un interviu telefonic de la o emisiune de radio moderată de Howard Stern, cu celebrul cuplu de la Casa Albă. Materialul în care cei doi soţi au vorbit fără perdea a fost înregistrat prin 1999, în timp ce Trump, pe atunci un om de afaceri excentric, era la telefon cu Stern, după care Melania, pe atunci iubita sa, a intervenit în discuţie.

După ce Stern şi Trump au schimbat câteva vorbe, Melania a trecut la telefon. Prezentatorul, cunoscut pentru abordarea sa controversată, mai indiscretă, începe conversaţia cu actuala Primă Doamnă, făcându-i un compliment: "Eşti atât de fierbinte. Am vazut poze cu tine. Nu pot să cred. Eşti de vis!"

image

Când Melania îi sugereză lui Howard să i se alăture ei şi lui Trump, prezentatorul îi răspunde: "Lasă-mă să-ţi spun ceva, vreau sa pui pe tine cea mai tare ţinută. Ce ai de gând să porţi..?", întrebare la care Melania a răspuns: " Nu-ţi voi spune, vei vedea..", după care admite că ar fi "aproape" goală. De asemenea, în aceeaşi convorbire, Prima Doamnă spunea că se distrează de minune cu Trump. "Mergi la el acasă în fiecare seară şi faceţi sex?", este următoarea întrebare a curiosului prezentator, la care Melania a răspuns: " Este adevărat. Ne distrăm de minune.... în fiecare noapte şi chiar mai mult de atât".

image

Aşa să fie oare viaţa intimă a celor doi şi în prezent, dincolo de zidurile Casei Albe? Ne îndoim că mai sunt atât de pasionali, cel puţin nu se mai văd în fiecare zi şi noapte, acum că Melania Trump locuieşte 5 zile din 7 cu fiul Barron într-un apartament de lux în Trump Tower, New York. Viaţa ei se împarte între Washington D.C şi New York până când copilul va termina şcoala, Melania venind la Casa Albă în weekend-uri, la evenimente, sau la întâlnirile oficiale ale cuplului prezidenţial.

Foto: Arhiva OK!, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg