Prima Doamnă a Franţei a ajuns la spital

13 ianuarie, 2014
rtxze27 jpeg

Dup─â ┼čocul dezv─âluirilor publicate de revista de scandal ÔÇ×CloserÔÇť cu privire la rela┼úia pe care pre┼čedintele Fran├žois Hollande ar avea-o cu o actri┼ú─â, Val├ęrie Trierweiler a suferit o c─âdere nervoas─â.

Dup─â ┼čocul dezv─âluirilor publicate de revista de scandal ÔÇ×CloserÔÇť cu privire la rela┼úia pe care pre┼čedintele Fran├žois Hollande ar avea-o cu o actri┼ú─â, Val├ęrie Trierweiler a suferit o c─âdere nervoas─â.

Joi, la apari┼úia pe pia┼ú─â a edi┼úiei ÔÇ×CloserÔÇť care anun┼úa scandaloasa leg─âtur─â dintre Fran├žois Hollande (59) ┼či actri┼úa Julie Gayet (41), fosta jurnalist─â Val├ęrie Trierweiler (48), partenera oficial─â a pre┼čedintelui Fran┼úei, a fost foarte marcat─â la vederea imaginilor publicate. At├ót de marcat─â, ├«nc├ót a a fost internat─â ÔÇ×pentru odihn─â ┼či efectuarea unor analize medicaleÔÇť, scrie ziarul ÔÇ×Le ParisienÔÇť.

De┼či cuplul preziden┼úial a p─âstrat t─âcerea privind acest subiect incomod, Fran├žois Hollande este supus presiunilor pentru clarificarea situa┼úiei personale, ┼čeful statului urm├ónd s─â fac─â mar┼úi un anun┼ú important.

Georges Fenech, un parlamentar din cadrul partidului de opozi┼úie Uniunea pentru o Mi┼čcare Popular─â (UMP, de dreapta), a cerut demisia pre┼čedintelui Francois Hollande, argument├ónd c─â exist─â riscul "distrugerii valorilor na┼úiunii", dup─â dezv─âluirile privind rela┼úia amoroas─â a ┼čefului statului francez.

image

ÔÇ×Trebuie s─â se pun─â problema demisiei lui Fran├žois Hollande ├«nainte ca valorile care au fondat o na┼úiune s─â fie distruse definitiv", a scris Georges Fenech, deputat UMP de Rh├┤ne, pe propriul blog.

Parlamentarul a ridicat semne de ├«ntrebare ├«n leg─âtur─â cu cheltuirea fondurilor publice de c─âtre pre┼čedintele socialist, criticat oricum pentru gestionarea crizei economice care afecteaz─â Fran┼úa ┼či pentru o serie de m─âsuri controversate, inclusiv permiterea c─âs─âtoriilor ├«ntre persoane de acela┼či sex.

ÔÇ×Cum s─â nu fim preocupa┼úi de prejudicii intolerabile aduse imaginii Fran┼úei c├ónd ┼čeful statului, care nu este un cet─â┼úean ca ceilal┼úi, nu ezit─â s─â ├«ntre┼úin─â ├«n fa┼úa ├«ntregii lumi o rela┼úie nelegitim─â la Elys├ęe, fiind surprins pe scuter merg├ónd la ├«nt├ólniri galante, ├«nso┼úit de agen┼úi de securitate remunera┼úi din fonduri publiceÔÇť, a scris deputatul UMP, conform site-ului postului Europe1, citat de Mediafax.

Cite┼čte ┼či:

Fran├žois Hollande iube┼čte o actri┼ú─â?

Foto: Reuters