Prima Doamnă a Ucrainei, pe coperta revistei „Vogue“. A pozat și alături de Volodimir Zelenski

27 iulie, 2022

La trei luni de când a apărut pe coperta revistei „Time“, Olena Zelenska ne privește de pe cea mai râvnită copertă fashion.

Olena Zelenska pe coperta Vogue (1) jpg

Și, totuși, nu e o copertă fashion. Nu e despre haine, nu e despre ambient. Ci despre un personaj al momentului și un context al momentului. Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, cea care a refuzat să părăsească țara atunci când armata rusă le-a invadat teritoriul. Cea care a devenit un simbol al luptei lumii moderne într-un război clasic, reactivat parcă din trecut.

„Să fii pe coperta „Vogue“ este o mare onoare și visul multor oameni de succes și merituoși din întreaga lume. Singurul lucru pe care le doresc tuturor este să nu fie din cauza războiului în țările lor“, spune Olena Zelenska despre instantaneul realizat pentru copertă pe scările palatului prezidențial, unde soțul ei, Volodimir Zelenski a pozat și el și a susținut chiar și o conferință de presă în timpul războiului.

În fotografiile din „Vogue“, Olena Zelenska pozează printre arme, fiind imaginea femeii puternice din spatele bărbatului care luptă pentru libertatea țării lor, Volodimir Zelenski, care tocmai a fost premiat de Boris Johnson cu premiul Sir Winston Churchill pentru leadership.

Olena Zelenska pe coperta Vogue (4) jpg

„Aș vrea să vedeți fiecare ucrainean aici, în locul meu. Cine luptă, voluntari, se instalează într-o tabără de refugiați, își face treaba la sunetele sirenelor, își ține ocupația. Are dreptul și merită să fie pe coperțile revistelor din toată lumea. Acum fiecare dintre voi, dragi compatrioți“, sunteți chipul și cufărul țării noastre, spune ea.

Olena apare în fotografii pe front, dar și ținându-și de mână soțul. O altă fotografie îi surprinde pe cei doi soți îmbrățișați.

„Acestea au fost cele mai oribile luni din viața mea și a fiecărui ucrainean", spune Prima Doamnă a Ucrainei. Cu toate acestea, chiar și în mijlocul războiului, își ia inspirația de la concetățenii ei ucraineni. „Așteptăm cu nerăbdare victoria. Nu avem nicio îndoială că vom învinge. Și asta este ceea ce ne face să mergem mai departe".

stanga
dreapta
Olena Zelenska pe coperta Vogue (5) jpg
Olena Zelenska pe coperta Vogue (2) jpg
Olena Zelenska pe coperta Vogue (3) jpg

Pentru coperta digitală specială a revistei Vogue", Zelenska și soțul ei au vorbit despre viața pe timp de război, despre căsnicia și istoria lor comună, precum și despre visele lor pentru viitorul Ucrainei.

FOTO: VogueRecente pe Ok! Magazine

ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg