Prima Doamnă, prima apariţie oficială la Casa Albă după învestirea lui Donald Trump

16 februarie, 2017
President Trump Meets With Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu At The White House jpeg

Melania s-a întors la Washington. Prima Doamna a Americii a participat ieri la primul eveniment oficial de la Casa Albă, de după învestirea lui Trump, întâlnirea cu prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu şi cu soţia acestuia Sara.

image

Miercuri dimineaţă, Melania Trump a ajuns la Washington pentru a-i întâmpina alături de soţul său pe prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu, şi pe soţia lui Sara la Casa Albă.

Aceasta a marcat şi prima apariţie oficială a Primei Doamne, de când Trump a ocupat biroul oval pe 20 ianuarie. În vârstă de 46 de ani, Melania a ales să petreacă timpul în New York City, alături de fiul ei Barron, mai degrabă decât să stea alături de preşedintele Trump la Casa Alba. Apariţia zâmbitoare, într-un costum alb, a venit în aceeaşi zi cu zvonul că Prima Doamnă se simte groaznic în noul său rol oficial, în ultima lună fiind văzută foarte rar părăsind apartamentul ei din Turnul Trump.

image

Aşa cum ne-a obişnuit, soţia lui Trump a afişat şi de această dată o imagine perfectă, purtând un costum de caşmir alb format dintr-o fustă creion şi un sacou impecabil, create special pentru ea de către Karl Lagerfeld. Ţinuta este una couture, semnată de directorul creativ de la casele de modă Chanel şi Fendi. La aceste două piese vestimentare remarcabile, Melania a adăugat o pereche de pantofi stiletto în aceeaşi nuanţă. Părul l-a avut coafat lejer, în bucle, iar ca accesorii a purtat inelul său cu diamant de 25 de carate, primit de la soţ la aniversarea a 10 ani de căsătorie.

Şi această apariţie a fost una foarte elegantă, şi este pentru prima oară când celebrul designer o îmbracă pe Prima Doamnă. Poate că acest costum pe care l-a purtat miercuri a fost una dintre opţiunile pentru ceremonia de depunere a jurământului  lui Donald Trump.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}