Prima fotografie cu băieţelul lui Jason Statham. Actorul e în culmea fericirii!

29 iunie, 2017
rosie si jason GettyImages 464003404 jpeg

Aşteptarea a luat sfârşit pentru cuplul format din actorul Jason Statham şi modelul Rosie Huntington-Whiteley! Micuţul lor a venit pe lume sâmbătă, iar părinţii lui sunt în culmea fericirii!

Jason şi Rosie au devenit părinţi

Jason Statham (49) a devenit tată pentru prima dată, sâmbătă, logodnica sa, modelul Rosie Huntington Whiteley, aducând pe lume un băieţel perfect sănătos. Cei trei au fost văzuţi deja în public, modelul şi fiul părăsind spitalul în urmă cu câteva zile.

Vestea venirii pe lume a fost anunţată chiar de mama micuţului, Rosie postând pe reţelele de socializare o primă imagine cu acesta. Cu această ocazie, modelul a dezvăluit şi că numele pe care-l poartă cel dintâi născut al lor este Jack Oscar Statham. ”Micuţul nostru băiat s-a născut! Jack Oscar Statham cântăreşte 3,99 kg şi a venit pe lume sâmbătă, 24 iunie”, a fost mesajul ce a însoţit inedita imagine.

Cât despre fotografie, Rosie şi Jason au ales să protejeze identitatea copilului lor, mulţumindu-se să posteze o imagine în care se vede doar mânuţa copilului lor.

Micuţul Jack Oscar Statham

Amintim că micuţul Jack este primul copil atât pentru Rosie, cât şi pentru renumitul actor. Cei doi au anunţat că urmează să devină părinţi în luna februarie. Rosie şi Jason sunt împreună de şapte ani, iar anul trecut s-au logodit.

Sunt împreună de şapte ani

foto: arhivă, InstagramRecente pe Ok! Magazine

marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG
HEARS3 jpg
Eva Longoria (9) jpg