Prima imagine cu Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, după ce au fost infectaţi cu coronavirus

13 martie, 2020
1 tom hanks coronavirus 4 jpg jpeg

Tom Hanks şi Rita Wilson se află în Australia, acolo unde au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. Au fost primele vedete care se confruntă cu această situaţie!

Pe Instagram, acolo unde ţine mereu legătura cu fanii săi, Tom Hanks a postat prima imagine cu el şi soţia lui, Rita Wilson, în vârstă de 63 de ani, după ce au fost infectaţi cu coronavirus. În fotografie se poate observa că cei doi nu sunt chiar în cea mai bună stare, sunt obosiţi, dar pentru o poză au încercat să zâmbească, să îi liniştească pe toţi, mai ales pe cei care îşi făceau griji pentru sănătatea lor.

Celebrul actor a avut şi un mesaj:  „Hello, tuturor. Eu şi @ritawilson vrem să mulţumim tuturor de aici din Australia pentru că au atâta grijă de noi. Avem Covid-19 şi suntem în carantină deci nu răspândim virusul nimănui. Există unii oameni pentru care acest virus poate duce către o boală serioasă. Luăm fiecare zi în parte. Există lucruri pe care toţi le putem face pentru a trece peste asta, respectând sfaturile experţilor şi având grijă de noi şi de cei din jur, nu? Nu uitaţi, în ciuda evenimentelor recente, nu există lacrimi în baseball. Hanx.”

Ultimele cuvinte din postare ale actorului „nu există lacrimi în baseball” fac referire la filmul din 1992 în care Tom Hanks a jucat – A League of Their Own.

Priviţi imaginea cu cei doi în galeria foto!

Tom Hanks a anunţat pe 12 martie că el şi soţia sunt infectaţi cu coronavirus

Cei doi actori se află în Australia, unde Tom Hanks filmează pentru producţia despre viaţa lui Elvis Presley. Multe producţii au fost puse pe hold în această perioadă, pentru a evita propagarea pandemiei.

Tom şi Rita au vrut să se afle de la ei şi au postat următorul mesaj pe Instagramul actorului: “Bună, prieteni! Rita şi cu mine ne aflăm în Australia. Ne simţeam puţin obosiţi, ca şi cum am fi răciţi şi cu nişte dureri în corp.” Apoi actorul a descris simptomele prin care a trecut până să îşi dea seama că este grav: “Am avut amândoi nişte frisoane sporadice. Dar şi episoade de febră. Şi ca să fim corecţi, aşa cum e nevoie în acest moment, dată fiind situaţia mondială, am fost testaţi pentru coronavirus şi am fost depistaţi pozitiv.”Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique