Prima iubit─â a lui Traian B─âsescu. Ea a ratat ┼čansa de a deveni Prima Doamn─â a Rom├óniei

25 noiembrie, 2020
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg

Traian B─âsescu e c─âs─âtorit de zeci de ani cu Maria B─âsescu, dar ├«nainte s─â ├«┼či cunosc─â so┼úia a tr─âit o alt─â iubire, una adolescentin─â care s-a pierdut ├«n timp. Ea ar fi putut s─â devin─â Prima Doamn─â a Rom├óniei.

A ocupat multe func┼úii, a fost Pre┼čedintele Rom├óniei ┼či a ├«ncercat s─â ├«┼či ┼úin─â via┼úa privat─â departe de ochii tuturor, dar mai ales de privirile insistente ale jurnali┼čtilor. Se ┼čtie ├«ns─â c─â Traian B─âsescu a avut o idil─â cu o t├ón─âr─â pe nume Elena, ├«nainte de c─âs─âtoria sa cu Maria, cea care a fost prima doamn─â a Rom├óniei. 

Maria ┼či Traian B─âsescu s-au cunoscut la Constan┼úa. El era la Institutul de Marin─â, iar Maria la ┼×coal─â de Tehnic─â Comercial─â din Constan┼úa. Dup─â ce s-au c─âs─âtorit, au venit repede pe lume ┼či cele dou─â fete, Ioana ┼či Elena, pentru care Maria B─âsescu a fost ┼či tat─â ┼či mam─â, c├ót timp so┼úul i-a fost plecat pe mare. ├Än acea perioad─â, aceasta avea c├óteva regrete. "Ne-am dorit foarte mult s─â avem un b─âie┼úel, dar dac─â so┼úul a fost mai mult plecat... nu s-a ├«nt├ómplat", a declara Maria B─âsescu. 

stanga
dreapta
1 prima iubita a lui traian basescu elena 3 jpg jpeg
2 prima iubita a lui traian basescu elena 2 jpg jpeg
3 prima iubita a lui traian basescu elena 1 jpg jpeg
4 prima iubita a lui traian basescu 5 jpg jpeg
5 traian basescu si maria jpg jpeg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg

├Änainte de acest mariaj de zeci de ani, Traian B─âsescu a tr─âit o idil─â cu o t├ón─âr─â pe nume Elena, cea care a ratat ocazia de a deveni prima doamn─â a Rom├óniei. Erau tineri, studen┼úi ├«n Constan┼úa, ea ├«n primul an la Biologie, el boboc la Marin─â. Cei doi s-au v─âzut pentru prima oar─â ├«n cantina studen┼úeasc─â, iar apoi s-au ├«ndr─âgostit.

Totul s-a ├«nt├ómplat ├«n anul 1973. Prima iubit─â a lui Traian B─âsescu a fost Elena ┼×tefan, cea care ulterior a ocupat func┼úia de director al ┼čcolii din Dragalina, C─âl─âra┼či. Povestea de dragoste a celor doi a ├«nceput timid, el avea 22 de ani ┼či abia intrase la Institutul de Marin─â din Constan┼úa. Tot ├«n anul I, dar la Facultatea de ┼×tiin┼úe ale Naturii, era ┼či Elena ┼×tefan, o frumoas─â ┼čaten─â de v├órst─â apropiat─â cu a lui Traian, din comuna Dragalina, jude┼úul C─âl─âra┼či, scrie libertatea. 

El ├«i f─âcea ei vizite dese la c─âmin. Elena ┼×tefan rememoreaz─â totul: ÔÇťIa uite! A┼č fi putut s─â fiu prima doamn─â azi! A fost primul meu iubitÔÇŁ, i-ar fi spus Elena, devenit─â ├«ntre timp Vl─âsceanu, unei prietene, ar─ât├óndu-i o fotografie din tinere┼úe, ├«n care ap─âreau doi adolescen┼úi ├«ndr─âgosti┼úi. Privi┼úi ├«n galeria foto!

La doi ani de atunci, Traian B─âsescu s-a c─âs─âtorit cu Maria B─âsescu. 

Unde a lucrat Maria B─âsescu

Conform capital.ro, Maria B─âsescu a fost casnic─â timp de 37 de ani. ├Äntr-un interviu acordat cu mai mul┼úi ani ├«n urm─â, Maria B─âsescu recuno┼čtea c─â regret─â faptul c─â a ajuns casnic─â: ÔÇ×De 15 ani sunt casnic─â. Nu am fost a┼ča dintotdeauna. C├ónd m-a cunoscut so┼úul meu lucram ├«n turism, pe Litoral. ┼×i imi pl─âcea foarte mult, pentru c─â totdeauna mi-a pl─âcut societatea, oamenii. S─â fie mul┼úi oameni ├«n jurul meu. Mai t├órziu am ajuns ├«nchis─â ├«ntre patru pere┼úi. Am stat foarte mult singur─â. Regret ca n-am mai putut lucra. V-am spus, ├«mi pl─âcea compania, agita┼úia. Oricum, acum e prea t├órziu. Dup─â o pauza de 15 ani e greu s─â-┼úi reiei activitatea. Mi-am ie┼čit din m├ón─â, cum se spune.ÔÇŁ

Maria B─âsescu a avut totu┼či un job, ├«ncep├ónd cu luna februarie 2017. Ea a ocupat postul de administrator al terenului agricol de 290 de hectare din comuna Nana de┼úinut de fiica sa, Ioana B─âsescu, de profesie notar.

5 traian basescu si maria jpg jpeg

Foto: Libertatea, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
Maia Morgenstern
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg