Prima poză cu Alexandra Dinu în calitate de jurat la "Românii au talent". Arată superb la aproape 40 de ani

21 octombrie, 2020
6 alexandra dinu 5 jpg jpeg

Alexandra Dinu este cea mai mare surpriz─â a noului sezon "Rom├ónii au talent". Ea l-a ├«nlocuit pe Mihai Petre, celebrul coregraf. Iat─â c─â deja s-a fotografiat pe scaunul de jurat al emisiunii, film─ârile au ├«nceput deja. 

Prima noutate a noului sezon al show-ului, de care telespectatorii vor avea parte, este o modificare ├«n componen┼úa juriului. Dac─â la startul emisiunii, f─âcea parte din ga┼čca jura┼úilor, al─âturi de Andi Moisescu ┼či Andra, iar ├«n urm─â cu doi ani revenea al─âturi de ace┼čtia ┼či Florin C─âlinescu, ├«n acest sezon renumitul dansator ┼či coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului! ├Än locul lui, la masa juriului se al─âtur─â Alexandra Dinu, o actri┼ú─â cu o experien┼ú─â notabil─â ├«n arta spectacolului.

Dac─â la ├«nceputul carierei impresiona telespectatorii cu faptul c─â producea ┼či prezenta emisiunea ProMotor la PRO TV, din anul 2004 a ├«nceput s─â ├«┼či creioneze un nume ├«n serialele ┼či filmele interna┼úionale, odat─â cu mutarea ├«n Italia. De-a lungul carierei a jucat ├«n 10 seriale de televiziune ├«n Italia ┼či a jucat al─âturi de actori, precum Adrien Brody ┼či Antonio Banderas.

stanga
dreapta
4 alexandra dinu la romanii au talent jpg jpeg
4 thumbnail alexandra dinu jpg jpeg
1 thumbnail alexandra dinu 3 jpg jpeg
3 alexandra dinu 2 jpg jpeg
6 alexandra dinu 5 jpg jpeg

Iată că filmările au debutat deja, iar ea a stat pe scaunul de jurat. Cum îi stă în această ipostază? Alexandra Dinu apare într-o fotografie cu părul blond, ondulat lejer, cu un machiaj puternic care îi pune în evidenţă trăsăturile superbe.

Are aproape 40 de ani, dar seamănă cu o adolescentă de 20. Poartă haine elegante, stălucitoare! Imaginea cu actriţa a fost publicată pe Instagram de make-up artistul Miki Puran, cea care s-a ocupat de machiajul Alexandrei. (Priviţi în galeria foto!)

1 thumbnail alexandra dinu 3 jpg jpeg

Alexandra Dinu, primele declaraţii despre participarea sa la "Românii au talent"

Alexandra Dinu ne asigur─â ca la masa jura┼úilor, va ├«mbina empatia cu exigen┼úa ┼či c─â se va folosi de toate cuno┼čtin┼úele acumulate de-a lungul carierei pentru a oferi r─âspunsurile potrivite ┼či sfaturile necesare pentru concuren┼úii care mai au de ├«nv─â┼úat. ├Änaintea de a cunoa┼čte ceilal┼úi membrii ai juriului ┼či de a ├«ncepe film─ârile, Alexandra declar─â: ÔÇŁTeleviziunea a fost prima mea pasiune, dar c├ónd am descoperit filmul, am ┼čtiut c─â locul meu era acolo. ├Än ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am sim┼úit c─â era nici locul ┼či nici timpul potrivit. Am ┼čtiut mereu c─â va veni o zi c├ónd voi reveni ├«n televiziune, iar c├ónd am primit propunerea pentru Rom├ónii au talent, cel mai bun show de entertainment, am ┼čtiut c─â ACUM este momentul! Este o nou─â experien┼ú─â pe care o a┼čtept cu entuziasm. Abia a┼čtept s─â povestesc despre aceast─â perioad─â odat─â ce vom ├«ncepe treaba!ÔÇŁ

Foto: Pro TV, Facebook, Instagram