Prima soţie a lui Prince: ”Este cu fiul nostru acum”

22 aprilie, 2016
mayte garcia hepta 2371200 jpg jpeg

Mayte Garcia (42), prima femeie care l-a convins pe Prince să păşească spre altar, a vorbit îndurerată despre moartea fostului ei soţ.

Mayte şi Prince

Prima soţie a lui Prince, coregrafa Mayte Gracia, a fost fotografiată în Los Angeles, la doar câteva ore de la moartea artistului, fiind clar îndurerată şi afectată de dispariţia prematură a celui care a fost tatăl copilului ei.

„Nu pot găsi cuvintele potrivite pentru a exprima ce simt acum. Acest om reprezenta totul în viaţa mea, am avut o familie. Sunt mai mult decât întristată şi devastată. (...) L-am iubit atunci, îl iubesc acum şi-l voi iubi mereu. Este cu fiul nostru acum.”, a declarat Mayte despre Prince.

Amintim că Mayte avea doar 22 de ani pe când lucra ca dansatoare pentru celebrul muzican, şi când s-au îndrăgostit. Mayte şi Prince s-au căsătorit de Valentine`s Day în 1996. În luna octombrie a aceluiaşi an, Garcia i-a dat naştere singurului copil al lui Prince, un băieţel pe nume Boy Gregory.

Din păcate, băieţelul nu a trăit decât o săptămână, din cauza faptului că s-a născut cu sindromul Pfeiffer, o afecţiune rară care împiedică dezvoltarea normală a capului.

Şi deşi relaţia dintre Mayte şi Prince a fost una bazată pe iubire, cei doi au ajuns să despartă în 1999, la doar trei ani de când s-au căsătorit.

Ulterior, Prince s-a căsătorit  cu Manuela Testolini. Nunta lor a avut loc în 2001, la doi ani de la despărţirea artistului de Mayte Garcia. Din păcate, nici acesta mariaj n-a durat prea mult, Manuel decizând să divorţeze în 2006, după cinci ani de mariaj.

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

site DSC 8843 fl jpg
scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg