Prima zi de şcoală la Hollywood

10 septembrie, 2018
Vanessa Lachey jpeg

Iată cum arată prima zi de şcoală sau grădiniţă a prichindeilor VIP!

Bruce Willis

image

Fiicele adorabile ale lui Bruce cu soţia Emma, Mabel Ray, de 6 ani, şi Evelyn Penn, de 4 ani, şi-au luat la revedere de la părinţi în prima zi de şcoală - respectiv de grădiniţă.

Chrissy Teigen

image

Modelul a postat una dintre cele mai simpatice imagini din categoria #firstdayofschool. Fiica ei şi a lui John Legend, Luna, priveşte un album de familie pregătit pentru când îi e dor de părinţi, la grădi.

Elton John

image

Artistul britanic ne-a împărtăşit această imagine haioasă cu Zachary şi Elijah, fiii lui şi-ai soţului David Furnish. „Nu-mi vine să cred cum trece timpul. Cresc atât de repede şi frumos! Îi iubesc tot mai mult pe zi ce trece“, a scris el.

Hilaria Baldwin

image

Şi soţia lui Alec Baldwin, care are nu mai puţin de 4 copii cu actorul, s-a emoţionat în prima zi de grădiniţă a fiicei lor în vârstă de 5 ani, Carmen Gabriela. E prima experienţă de acest gen pentru mami, Carmen fiind cea mai mare.

Jessica Alba

image

Ce avem noi aici? Grupa cea mai mare. Pentru fiicele actriţei şi ale soţului Cash Warren, Honor Marie şi Haven Garner, a fost prima zi de şcoală din clasa a cincea, respectiv a doua. „Ce au crescut puii mei!“, a scris ea.

Jessica Simpson

image

Şi ei au trecut prin emoţiile primei zile de grădiniţă: Jess, soţul Eric Johnson şi fiul lor, Ace Knute, în vârstă de 5 ani. Ea a recunoscut că i-a dat o lacrimă.

Kristen Bell

image

„Alerta tocilarilor! Echipa noastră iubeşte şcoala“, a scris cu umor actriţa din A Bad Moms Christmas - în imagine alături de fiica Lincoln şi soţul său, comediantul Dax Shepard, cu care este căsătorită de cinci ani.

Mario Lopez

image

Starul latino de 44 de ani are cu cea de-a doua soţie, Courtney, o fiică, Gia, şi un fiu, Dominic, pe care-l vedem aici la 4 anişori, pregătit pentru cursurile speciale „pre-grădi“. „El al vostru, profesorilor! Noroc!“, a scris tati.

Michael Phelps

image

Fiul de doi anişori al marelui înotător este gata de pre-grădi, cu ghiozdănelul pregătit. Şi cu o mini-valiză separată în care are pregătit prânzul. Ca un adevărat fiu de campion.

Sarah Jessica Parker

image

Tabitha şi Marion, fiicele lui SJP cu Matthew Broderick, au amândouă 9 ani şi au început clasa a-4-a cu ghiozdane fancy, pregătite de mama lor fashionistă cu două zile mai devreme.

Nick Lachey

image

Cât de simpatică poate fi Brooklyn Lachey, fiica de 3 ani jumătate a Vanessei şi a lui Nick Lachey - care, după cum ne indică tăbliţa de lângă ea, a început preşcolara - tristă că se desparte, chiar şi pentru o zi, de părinţi...Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique