Primele declaraţii ale Andreei Marin, despre divorţul de Tuncay Ozturk

16 noiembrie, 2016
Andreea Marin jpeg

După ce s-a spus că ar fi fost înşelată şi apoi că ar fi rămas însărcinată, vedeta de televiziune vine cu lămuriri.

image

În faţa avalanşei de articole speculative la adresa divorţului ei de Tuncay Ozturk, Andreea Marin a ţinut să facă câteva precizări.

"Tristă, plânsă, ce să spun... E o perioadă grea.  Ştiu bine ce fac şi nu am de gând să stau să mai plâng. Sunt constructivă, sunt pur şi simplu pozitivă. Cel mai greu lucru care da, m-a pus la pământ, a fost pierderea tatei. (...) Mi-a fost greu ca deodată să realizez că am rămas cel mai vârstnic om şi stâlpul acum din familia noastră. Nu mi-a fost uşor. Nu pot să spun că am trecut peste asta, încă, restul... pe toate le trec. Aceasta este cu adevărat, să zic cumpăna, din anul aceasta", a declarat ea.

"Am înţeles că sunt gravidă, am înţeles că sunt foarte tristă. Haideţi să trecem la realitate acum, să ne revenim puţin cu picioarele pe pământ.  Nu ştiu ce ar mai putea inventa unii sau alţii, eu vă sfătuiesc să fiţi oameni serioşi şi să înţelegeţi, că mă cunoaşteţi de 20 şi ceva de ani, că sunt un om care ştie bine ce face, ştie ce vrea de la viaţă. Asta nu înseamnă că mai am de gând să mă mai căsătoresc. Fiecare om are povestea sa, are convingerile sale, principiile, aspiraţiile sale, aşa că eu nu sunt atât de uşor de pus la pământ şi nici genul de femeie care să renunţe la viaţă pentru că a avut o problemă sau alta. Mai cu seamă pentru că trebuie să fiu un model pentru fiica mea, un model de optimism, un model de femeie care se respectă şi exact asta am făcut prin alegerea mea de a-mi schimba cu totul viaţa", a mai spus Andreea Marin pentru o emisiune TV.

Nici măcar afacerea pe care Andreea şi Tuncay o aveau împreună, în România,  nu-i mai ţine legaţi unul de altul. Asta în ciuda faptului că vedeta a contribuit şi ea, financiar, la punerea pe picioare a Centrului de Medicină din buricul Capitalei. Întrebată de parteneriatele profesionale pe care ar continua să le aibă cu Tuncay, Zâna a fost cât se poate de clară. Răspunsul său a fost un ”nu” categoric. La respectiva clinică, majoritatea medicilor sunt de naţionalitate turcă, aceştia fiind aduşi chiar de Tuncay.Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg