Primele imagini cu fiul lui Joaquin Pheonix şi al lui Rooney Mara. Cât de simpatic e micuţul la doar şase luni

3 martie, 2021
5 joaquin pheonis si rooney mara copil 2 jpg jpeg

În septembrie 2020 au devenit părinţi şi abia acum l-au arătat public pe fiul lor. E aşa de simpatic băieţelul lui Joaquin Pheonix şi al lui Rooney Mara!

Sunt foarte scumpi la vedere, rar apăreau înainte de pandemie împreună, la evenimente sau pe covorul roşu, iar acum o fac şi mai rar. Cu toate acestea, paparazzi i-au surprins pe Joaquin Pheonix şi pe Rooney Mara la începutul lunii februarie, cu bebeluşul lor. Fata micuţului i-au ascuns-o atunci!

2 joaquin pheonis si rooney mara copil 3 jpg jpeg

Acum nu au reuşit să îl mai ţină departe de aparatele de fotografiat. Cei doi celebri actori au fost surprinşi pe 26 februarie în faţa casei în care locuiesc în Santa Monica alături de fiul lor, micuţul River. Fiul celor doi a venit pe lume în septembrie 2020, are deja şase luni. Se pare că fericitul cuplu a fost surprins în familie, în timp ce se îndreptau spre casa unor prieteni, mergeau în vizită. 

stanga
dreapta
1 joaquin pheonis si rooney mara copil 4 jpg jpeg
2 joaquin pheonis si rooney mara copil 3 jpg jpeg
3 joaquin pheonis si rooney mara copil 2 jpg jpeg
4 joaquin pheonis si rooney mara copil 1 jpg jpeg

Se ştie că băieţelul lui Joaquin Pheonix poartă numele fratelui actorului care s-a stins din viaţă în 1993. Rooney Mara şi Joaquin şi-au făcut prima dată debutul împreună în 2017 şi în 2019 s-au logodit. 

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Selen Alkan 🤘☯️ (@selen.alkangoddessgaga)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Selen Alkan 🤘☯️ (@selen.alkangoddessgaga)

Viaţa tragică a lui Joaquin Pheonix bate scenariul şocant din Joker!

Pe când era numai un băieţel, părinţii lui s-au alăturat unei secte care i-a schimbat complet viaţa celui care avea să devină un actor hollywoodian de referinţă. Cultul din care făcea parte familia Pheonix se numea Children of God (Copiii lui Dumnezeu) şi îi încuraja pe copii să-şi exprime sexualitatea încă de la trei ani, alături de părinţii lor, alţi adulţi şi copii. Când şi-au dat seama care erau principiile de bază ale cultului, părinţii lui Joaquin au decis să renunţe la asocierea cu o asemenea sectă.

Totuşi ce s-o fi întâmplat în cadrul comunităţii respective înainte ca familia actorului să o părăsească? Regretatul frate al lui Joaquin, River, a recunoscut, la un moment dat, că prima lui experienţă sexuală a avut-o la 4 ani şi că s-a petrecut în “intimitatea” sectei Copiii lui Dumnezeu. Joaquin nu a oferit niciodată detalii despre anii petrecuţi de el în cult, însă putem să ne imaginăm că a avut şi el parte de experienţe asemănătoare în primii lui ani de viaţă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg