Primele imagini cu Marion Cotillard însărcinată FOTO

3 octombrie, 2016
Juste La Fin Du Monde Paris premiere jpeg

Şi-a făcut pentru prima dată apariţia în public – de când a infirmat zvonurile despre idila cu Brad Pitt – şi tot atunci actriţa de origine franceză şi-a expus pentru prima dată burtica de gravidă.

image

S-a trezit, fără să vrea, implicată în cel mai HOT subiect monden al zilei – divorţul dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt - şi, drept urmare, a fost nevoită să ia atitudine şi să se apere în mod public. După ce a fost acuzată că ar fi avut o aventură cu colegul său de platou, Brad Pitt, Marion şi-a exprimat uimirea cu privire la acuzele aduse – acelea de a fi femeia care ar fi distrus mariajul Jolie-Pitt.

Sarcina începe să fie vizibilă

Mai mult de-atât, ea a declarat că are o relaţie stabilă cu Guillaume Canet, căruia îi va oferi în numai câteva luni un copil. Iar, de când a oferit aceste informaţii personale, Cotillard şi-a păstrat discreţia cu privire la viaţa privată a ei şi a partenerului ei de viaţă.

Marion Cotillard, însărcinată

Prima sa ieşire în public, de la scandalul Brangelina, a avut loc chiar în ziua în care a împlinit 41 de ani. O adevărată fashionista, Marion a onorat invitaţia celor de la Dior de a participa la prezentarea colecţiei de Primăvară-Vară 2017 a faimoasei case de modă. Cu această ocazie, actriţa a fost fotografiată de jurnaliştii prezenţi la eveniment, iar imaginile publicate în presa din întreaga lume scot la iveală sarcina vedetei.Recente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg