Primele imagini cu soţul Andreei Esca după ce s-a vindecat de coronavirus. Alexandre Eram a fost internat mai multe săptămâni în spital

1 septembrie, 2020
4 alexandre eram si andreea esca jpg jpeg

A trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, dar acum e bine din punct de vedere medical! Soţul Andreei Esca a fost infectat cu o formă gravă de coronavirus, a stat multe săptămâni în spital, dar şi-a revenit! Iată cum arată Alexandre Eram acum, alături de familia sa. 

La începutul lunii iulie s-a aflat că Andreea Esca, soţul său, Alexandre Eram şi fiul lor Aris sunt infectaţi cu coronavirus. Toţi au fost internaţi în spital, toţi au urmat un tratament, însă forma cea mai gravă a avut-o Alexandre Eram. Multe săptămâni a stat sub observaţia medicilor, a avut nevoie de ventilaţie mecanică şi chiar de un transfer de plasmă. Andreea Esca a povestit despre clipele delicate prin care a trecut acesta:

"Avem în minte că forma gravă a acestei boli o fac cei care au boli cronice, care au nişte probleme anterioare. Soţul meu, un bărbat de 50 de ani, care nu are nici o boală cronică, care nu fumează, care face sport, duce o viaţă foarte ordonată, a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei. Plămânii lui au fost extrem de afectaţi într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacţionat violent într-un timp scurt şi foarte repede a ajuns la terapie intensivă. Îmi tot spunea: «Nu mai pot, nu mai pot. Este groaznic! Cred că aşa arată iadul»", a povestit Andreea Esca într-un interviu pentru Ştirile Pro Tv.

stanga
dreapta
1 alexandre eram coronavirus 3 jpg jpeg
2 alexandre eram coronavirus 2 jpg jpeg
3 alexandre eram coronavirus 1 jpg jpeg
4 alexandre eram si andreea esca jpg jpeg

Clipele acelea dureroase au trecut, Alexandre Eram s-a vindecat, dar este în recuperare. Cu toate acestea, el nu a lipsit de la evenimente importante din ultima perioadă. I-a cântat La mulţi ani Andreei Esca care a împlinit 48 de ani pe 29 august! A mers şi la botezul fiicei Danei Rogoz şi nu a lipsit nici de la cea mai importantă petrecere! Este vorba despre aniversarea a 20 de ani a fiicei sale, a Alexiei Eram.

1 alexandre eram coronavirus 3 jpg jpeg

Toată familia a fost prezentă la aniversarea tinerei. Andreea Esca a publicat câteva imagini cu familia de la petrecere, în acele fotografii l-am văzut pentru prima oară pe Alexandre Eram după ce s-a vindecat de coronavirus. Aceasta are zâmbetul pe buze, pare că a mai slăbit, însă arată destul de bine. Priviţi în galeria foto!

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

matteo jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (3) jpg
3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg