Primele imagini cu True, fetiţa lui Khloe, au fost făcute publice! Ce bebeluş Kardashian e mai simpatic? FOTO

14 mai, 2018
FotoJet (6) jpeg

După o lună de maternitate, Khloe Kardashian a făcut, în sfârşit, publice primele imagini cu fiica sa, True Thompson, care este o minunăţie de fetiţă! Însă le face micuţa concurenţă verişoarelor ei sau copiii lui Kylie Jenner şi al lui Kim Kardashian West sunt mai presus decât ea?

Primele imagini cu True, fetiţa lui Khloe Kardashian

Fanii lui Khloe Kardashian spun, la unison, că a meritat aşteptarea! Au răbdat ei o lună întreagă să vadă cum arată fetiţa vedetei de reality show, însă, după ce au admirat-o în primele fotografii făcute publice de mămica ei, au fost cu toţii de acord că True este absolut superbă! A împrumutat de la părinţii ei tot ce era mai frumos, iar Khloe şi infidelul ei iubit, Tristan Thompson, se bucură din plin de rodul iubirii lor.

De fapt, după venirea pe lume a micuţei True, securea războiului a fost îngropată între cei doi părinţi. Khloe dă semne tot mai clare că l-a iertat pe tatăl bebeluşului ei pentru "scăpările" de care ea a aflat abia cu câteva zile înainte de a naşte, iar acum se comportă amândoi ca orice familie fericită. Sper numai să-i şi ţină!

Stormi, fetiţa lui Kylie Jenner, e deja star pe Instagram!

Dar micuţa True nu e singurul bebe Kardashian care face furori pe internet! Stormi Webster, fetiţa lui Kylie Jenner şi a lui Travis Scott, topeşte inimile internauţilor care urmăresc fiecare mutriţă pe care o face fetiţa online, filmată chiar de mămica ei. Mai mult chiar decât True, Stormi a luat cu asalt internetul în momentul în care Kylie a decis să posteze primele imagini cu nou-născutul ei.

Şi asta pentru că Jenner a decis să-şi ascundă sarcina despre care a vorbit numai după naştere. Acum Stormi are trei luni şi reuşeşte să menţină viu interesul tuturor fanilor lui Kylie, care au o nouă dilemă de rezolvat - este Travis cu adevărat tatăl fetiţei sau asemănarea absolut surprinzătoare dintre micuţă şi bodyguard-ul lui Kylie nu este deloc întâmplătoare? Bodyguard-ul vedetei infirmă că ar fi tatăl primului copil al lui Kylie, însă cât de convingător e el??

Chicago West, pozată de mămica Kim Kardashian

Chicago West este al treilea copil al cuplului Kim Kardashian şi Kanye West şi a venit pe lume, via mamă purtătoare, pe 15 ianuarie 2018. La aproape patru luni de viaţă, se bucură şi ea de atenţia publicului larg de fiecare dată când mămica ei, Regina absolută a social media, postează câte un instantaneu cu ea singurică sau alături de fraţii mai mari - sora North şi fratele Saint.

Sunt toţi trei bebeluşii Kardashian nişte copii reuşiţi, care au avut norocul să vină pe lume într-o familie care-i răsfaţă deja peste măsură. Însă care dintre cei trei micuţi câştigă statutul de Cel mai drăguţ bebe Kardashian? Priviţi fotografiile cu Stormi, Chicago şi True şi decideţi singuri!Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg