Primele poze cu al doilea fiu al Shakirei şi-al lui Gerard Pique!

6 februarie, 2015
255f071000000578 2941604 image a 1 1423161739014 jpeg

Cum era de aşteptat, cântăreaţa, care a născut recent un alt băieţel, a oferit publicului prima imagine cu acesta: “Vi-l prezentăm pe Sasha!”, este mesajul cu care Shakira şi Gerard Pique au anunţat poza cu bebeluşul de doar o săptămână. Desigur, totul pentru o cauză nobilă:

Cum era de aşteptat, cântăreaţa, care a născut recent un alt băieţel, a oferit publicului prima imagine cu acesta: “Vi-l prezentăm pe Sasha!”, este mesajul cu care Shakira şi Gerard Pique au anunţat poza cu bebeluşul de doar o săptămână. Desigur, totul pentru o cauză nobilă: imaginea publicată pe site-ul Unicef World Baby Shower, are scopul de-a strânge fonduri pentru a ajuta oamenii foarte săraci din întreaga lume.

image

“Vi-l prezentăm pe Sasha Pique Mebarak – pentru a-l cunoaşte mai bine, intraţi pe worldbabyshower.org”, iar cei care doresc să-l vadă pe al doilea fiu al Shakirei. Mai ieri îi vedeam o parte din picioruş – nu că ar fi interesat prea mult asta pe cineva, însă totul pentru promovare, până la urmă. Mai mult, artista de 38 de ani a ţinut să explice şi alegerea numelui Sasha: este de orgine greacă sau rusă şi înseamnă “luptător”, “apărător al umanităţii”.

image

Frumoasa cântăreaţă l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil al cuplului, pe 29 ianuarie, într-un spital privat din Barcelona.

Celebra cântăreaţă s-a internat în spitalul privat Quiron Teknon înainte cu câteva zile de fericitul eveniment, pentru a fi sigură că primeşte toate îngrijirile medicale din timp. Ca şi la prima sarcină, cântăreaţa a închiriat un etaj întreg, pentru a evita incidentele neplăcute. Potrivit primelor declaraţii, totul a decurs bine, iar cel de-al doilea copil al cântăreţei a venit pe lume printr-o operaţie de cezariană planificată. Fericitul cuplu mai are un băieţel, pe nume Milan Pique Mebarak, care a venit pe lume în luna ianuarie a anului 2013, tot printr-o operaţie de cezariană.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg