Primele poze cu Mark Wahlberg pe platourile de filmare, după ce s-a îngrăşat peste 15 kg. Transformarea este şocantă!

25 mai, 2021
1 mark wahlberg intro jpg jpeg

După ce a şocat Internetul povestind cum s-a îngrăşat 15 kilograme pentru un rol, iată şi primele poze cu Mark Wahlberg pe platourile de filmare. Cu multe kilograme în plus şi părul tuns periuţă, actorul arată complet schimbat.

În luna martie a acestui an, Mark Wahlberg povestea că trebuie să se îngraşe cel puţin 15 kilograme pentru a intra în pielea unui boxer devenit preot, în filmul ”Father Stu”. Actorul a început un ”regim” de circa 8000 de calorii pe zi, format din mâncăruri grele, cu circa şapte mese zilnic. 

mark wahlberg foto jpg jpeg
Mark Wahlberg

Conform bucătarului său personal, Mark trebuie să se trezească inclusiv noaptea pentru a lua ceva din frigider, astfel încât să poată ţine pasul cu regimul de îngrăşare. În acelaşi timp, a continuat vizitele la sala de fitness, fiind în permanenţă supravegheat, în demersul său, de un nutriţionist şi un medic, făcând regulat analize de sânge pentru a se asigura că rămâne sănătos.

stanga
dreapta
2 1mark wahlberg jpg jpeg
3 2mark wahlberg jpg jpeg
4 3mark wahlberg jpg jpeg
5 4mark wahlberg jpg jpeg
6 5mark wahlberg jpg jpeg
7 6mark wahlberg jpg jpeg
1 mark wahlberg intro jpg jpeg

Iată că eforturile au dat roade şi au apărut primele fotografii cu Mark Wahlberg pe platourile de filmare. Fanii său cu siguranţă vor avea un şoc, întrucât actorul este de nerecunoscut. Cu multe kilograme în plus şi părul tuns periuţă, plus o atitudine posacă, acesta arată complet schimbat.  

Foto: Profimedia