Primele poze cu nepoţelul lui Bill şi Hillary Clinton

20 iunie, 2016
Headstrong's Projects 3rd Annual Words Of War Event jpeg

Familia candidatei la preşedinţia Americii este în culmea fericirii, de când a venit pe lume noul urmaş al acestora: un  băieţel pe nume Aidan, fiul nou-născut al lui Chelsea Clinton şi al lui Marc Mezvinsky.

Chelsea, Max şi Aidan

Fiica fostului preşedinte american şi al actualei candidate la şefia Statelor a postat pe Twitter o fotografie emoţionantă după ce a născut băieţelul sâmbătă dimineaţa. “Marc şi cu mine suntem copleşiţi de emoţie şi dragoste că fiul nostru s-a născut”, a scris Chelsea (36) alături de poza cu cei trei, postată duminică. “La 7.41 dimineaţa, familia noastră s-a extins odată cu venirea pe lume a lui Aidan. Suntem binecuvântaţi”, a reluat fiica lui Bill Clinton.

Bunicii celebri ai lui Aidan

Aidan nu este singurul urmaş al familiei. Chelsea şi Marc au şi o fetiţă, în vârstă de un an şi 8 luni, pe nume Charlotte. Şi cuplul senior a împărtăşit cu fanii bucuria de-a redeveni bunici, postând o fotografie cu ei şi Aidan după naştere. “Suntem peste măsură de fericiţi că frăţiorul lui Charlotte a venit pe lume şi recunoscători pentru această binecuvântare. Chelsea şi Aidan sunt bine şi se bucură de timpul acesta special în intimitate” a fost mesajul politicienilor.

image

Chelsea, unicul copil al cuplului de politicieni, este căsătorită cu Marc din 2010 şi au acum 2 copii împreună.