Primele poze exclusive cu fetiţa lui Charlize Theron!

17 septembrie, 2015
69th Annual Golden Globe Awards Arrivals CA jpeg

De mai bine de o lună Charlize Theron este mama unei fetiţe, după ce a decis să adopte din nou. Iar acum, după câteva săptămâni petrecute în casă, îngrijind-o pe cea mică, Charlize Theron s-a simţit pregătită să o arate lumii întregi pe August. Bine, împropriu spus ”arate”, căci Charlize a fost suficient de precaută încât să nu-i arate minorei chipul.

image

Astfel, actriţa, purtând-o în braţe pe micuţa August în braţe, a fost fotografiată de paparazzi, ieri, pe străzile din Los Angeles. Fetiţa, a cărei vârstă este încă necunoscută, era îmbrăcată cu o pereche de colanţi coloraţi şi avea restul corpului ascuns sub o păturică albă. Iar Charlize era îmbrăcată casual, semn că şi-a părăsit domiciliu doar pentru a face câteva cumpărături de urgenţă.

Primele zvonuri privind al doilea bebeluş adoptat de Charlize au ieşit la suprafaţă luna trecută. Până acum, Charlize nu a dat niciun interviu despre micuţa August, voind, probabil, să ţină deocamdată totul în cadrul familial.

image

Cu toate acestea, Charlize a declarat întotdeauna că-şi doreşte să adopte cât mai mulţi copii. Amintim, de asemenea, că actriţa a mai adoptat un băieţel, pe nume Jackson, în vârstă acum de patru ani, din Africa de Sud, în anul 2012.

Sursa foto: DailyMail.co.ukRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg