Primul interviu al Juliei Fox despre relaţia cu Kanye West: "Sunt sigură că el mai are sentimente pentru Kim, dar acum este cu mine!"

9 februarie, 2022
2 julia deschidere jpg jpeg

Noua iubită a rapperului a vorbit pentru prima dată la un podcast despre relaţia sa cu West

Actriţa de 32 de ani nu s-a sfiit să vorbească deschis despre cum se raportează Kanye West la fosta soţie, Kim Kardashian - dar şi despre comparaţiile dintre ea şi Kim. "Sunt sigură că mai are sentimente pentru Kim şi asta e normal, este uman", a spus Julia Fox despre Kanye West. "Dar mai ştiu şi că acum este cu mine. Şi asta este tot ce contează. Eu îl numesc iubitul meu, iar el spune că sunt iubita lui", a explicat ea, adăugând că relaţia lor a evoluat organic, natural. "Timpul va aşeza lucrurile, veţi vedea. Oamenii comentează şi văd lucrurile într-un fel, dar nu ştiu ce conversaţii avem noi doi în intimitate", a spus Julia la podcastul lui Alex Cooper, "Call Her Daddy". 

1 julia 5 jpg jpeg

Primul interviu al Juliei Fox despre relaţia cu Kanye West: "Sunt sigură că el mai are sentimente pentru Kim, dar acum e cu mine!"

Julia a vorbit deschis şi despre comparaţiile care se fac între ea şi Kim Kardashian. "Da, am avut nişte outfituri similare, lucru pe care-l ştiam la momentele respective, ştiam, de exemplu, când am ales o anume ţinută că şi Kim îmbrăcase ceva asemănător înainte. Dar mie asta mi s-a părut cool. Este trist că există tendinţa ca femeile din viaţa unui bărbat să fie întărâtate una împotriva celeilalte, dar Kanye şi Kim au o istorie de zece ani înaintea mea, iar eu nu vreau să depăşesc o limită şi să vorbesc despre ceva ce nu mă priveşte." Rapperul şi Julia s-au afişat împreună la petrecerea dată de el de Revelion, iar apoi relaţia lor a devenit evidentă în primele zile ale anului, când au fost văzuţi împreună la un restaurant din Miami. "Amândoi abia şi-au încheiat căsniciile şi s-au ajutat reciproc extraordinar să depăşească momentul despărţirii. Se aseamănă mult, sunt ca nişte spirite îngemănate", a comentat un apropiat. Dacă West a încheiat mariajul cu Kim, Julia a fost căsătorită cu Peter Artemiev, cu care are un fiu pe nume Valentino. Unii şi-o amintesc poate dintr-un rol alături de Adam Sandler, în filmul din 2019 "Uncut Gems". Iar anul trecut, a jucat în "No Sudden Move", alături de Benicio Del Toro, Jon Hamm şi Brendan Fraser, în regia lui Steven Soderbergh. "Kanye nu încearcă să mă ţină doar pentru el. Vrea ca eu să fiu cea mai bună versiune a mea. Asta este ceea ce-mi spune mereu: cum să-mi ating potenţialul maxim. Ceea ce cred că este fantastic", a mai spus Julia la podcast.

Foto: Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg