Primul mesaj al Melaniei Trump după operaţia la rinichi. Cum se simte prima-doamnă a SUA

17 mai, 2018
melania trump8 png

Luni, Melania Trump a fost supusă unei intervenşii chirurgicale la rinichi care a constat în îndepărtarea unui chist care s-a dovedit necanceros. Prima-doamnă a SUA a fost internată la Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed din apropiere de Washington, DC, reprezentanţii de la Casa Albă mărturisind că operaţia a fost un success.

image

Chiar şi Donald Trump a ţinut să-i liniştească pe fani printr-un mesaj postat pe Twitter: “ Procedură a fost un succes, ea este foarte bine, vă mulţumesc tuturor pentru urările de sănătate!”

Melania a rămas internată în spital, sub stricta supraveghere a medicilor, iar acum prima-doamnă a transmis primul său mesaj în legătură cu starea ei de sănătate. Încă în spital pentru recuperare, Melania a scris miercuri pe contul său de Twitter că se simte "grozav" şi că aşteatpă să se întoarcă cât mai repede la Casa Albă. Ea utilizează foarte rar platform Twitter, asta în comparaţie cu soţul său, Donald, aşa că cel mai recent mesaj al ei a fost primul după ce a fost supusă operaţiei la rinichi.

„Sincere mulţumiri oamenilor de la Walter Reed Medical Unit şi celor care mi-au transmis urări de bine şi s-au rugat pentru mine. Mă simt grozat şi aştept cu nerăbdare să mă întorc acasă, la Casa Albă.”, a fost mesajul transmis de Melania Trump.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg