Prin ce dramă trece fosta Laura Palmer din "Twin Peaks"?

13 noiembrie, 2014
sheryl lee hepta 657360 jpeg

Sheryl Lee, interpreta personajului Laura Palmer din serialul de televiziune "Twin Peaks", are probleme financiare serioase, din cauza unei boli sangvine grave, care i-a afectat capacitatea de a lucra. Actriţa americană

Sheryl Lee, interpreta personajului Laura Palmer din serialul de televiziune "Twin Peaks", are probleme financiare serioase, din cauza unei boli sangvine grave, care i-a afectat capacitatea de a lucra.

Actriţa americană, în vârstă de 47 de ani, a fost obligată să îşi vândă casa şi diverse suvenire care aveau legătură cu filmările de la "Twin Peaks". Într-un interviu acordat publicaţiei Evening Standard, vedeta spune că a fost diagnosticată în 2007 cu o maladie sangvină rară, neutropenia, ce constă într-o concentraţie anormal de scăzută de neutrofile, un tip de celule albe.

"A trebuit să vând totul din motive financiare. Începând de la vârsta de 40 de ani, am luptat cu această boală vreme de patru ani şi jumătate. Am încercat să lucrez în continuare cât de mult puteam, dar nu mai puteam să fac acest lucru din motive fizice, iar, atunci când arăţi ca un om bolnav, este foarte greu să primeşti un rol".

Sheryl Lee, care a fost căsătorită cu Jesse Diamond, fiul lui Neil Diamond, a jucat apoi în câteva filme horror independente, însă onorariile pentru acele roluri erau foarte mici.

Boala era atât de gravă încât, pentru a-şi achita facturile medicale, actriţa a fost nevoită să îşi vândă casa şi chiar obiectele de recuzită pe care le colecţionase şi care aveau legătură cu serialul "Twin Peaks".

Foto: Hepta

image


Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg