Prince, cel mai mare copil al lui Michael Jackson, într-un interviu rar despre tatăl lui: „Oamenii leşinau când îl vedeau pe tata”

19 martie, 2021
2 profimedia 0556208392 jpg jpeg

Are 24 de ani şi numele său real este Michael Joseph Jackson Jr, dar lumea îi spune Mike sau Prince. Primul copil al regretatului Rege Pop a reuşit să se menţină într-un con de umbră şi să aibă o viaţă discretă, despre care presa nu scrie în mod constant. Cu o singură excepţie - acum, când tânărul a acceptat să ofere un interviu despre tatăl său, iar presa din întreaga lume a preluat declaraţiile sale.

3 profimedia 0511310724 jpg jpeg

Prince Jackson a vorbit celor de la Fox Soul despre faimosul său părinte, amintindu-şi cum oamenii leşinau, pur şi simplu, atunci când îl vedeau pe Michael. Cel mai mare copil al lui MJ a văzut asta la un concert de-al Regelui Pop din Orientul Mijlociu şi atunci şi-a dat el seama de notorietatea starului pop. „Vedeam cum lumea ne urmărea peste tot. Oamenii voiau doar să pună mâna pe tata, să-l atingă”, a declarat acesta.

stanga
dreapta
3 profimedia 0511310724 jpg jpeg
5 copii jpg jpeg

Moştenirea Regelui Pop

„Pe la 10-11 ani, am văzut un filmuleţ cu tata concertând. Concertul avea loc undeva în spaţiu deschis şi se putea vedea marea de oameni care-i urmărea foecare mişcare de dans, fiecare inflexiune a vocii. Erau câţiva din public care leşinau, pur şi simplu, şi ştiu că atunci l-am întrebat pe tata de ce leşinau oamenii aceia. Eu îl vedeam pe tata în fiecare zi şi nu leşinam niciodată. Atunci am avut revelaţia. Atunci mi-am dat seama cât de iubit era tatăl meu.”

5 copii jpg jpeg

Prince este cel mai mare copil al regretatului Michael Jackson şi are o soră mai mică, Paris (22), şi un frate, Branket (19). Tatăl celor trei copii a murit în 2009, la vârsta de 50 de ani, după o supradoză de anestezic propofol. Prince avea 12 ani când tatăl lui a fost găsit fără suflare în casă.

Întrebat, în timpul interviului, ce lecţii a învăţat de la MJ şi-i sunt folositoare acum în viaţă, Prince a vorbit despre atitudinea pe care o are în ceea ce priveşte învăţatul şi educaţia: „Sunt atâtea lucruri dragi mie care-mi sunt de folos tot timpul, dar ceea ce mă călăuzeşte pas cu pas, în viaţă, e ideea că nu trebuie să mă opresc niciodată din învăţat. Am absolvit o facultate, dar asta nu înseamnă că am terminat cu studiul. Tata îmi spunea ceva de genul: «Atunci când te opreşti din învăţat lucruri noi, începi să mori.»

Prince Jackson a absolvit Universitatea Loyola Marymount, având o specializare în Afaceri, în 2019, iar fratele lui mai mic a participat la ceremonie. În ciuda faptului că şi-a pierdut tatăl de 11 ani, Prince îi duce încă dorul nespus de mult: „Sunt foarte mândru să port numele tatălui meu, dar odată cu acest nume, a venit şi o mare responsabilitate. Tot ce-mi doresc să fac e să duc mai departe moştenirea tatălui meu. Cu cât cresc şi mă maturizez, cu atât îmi dau seama că am fost norocos să fi avut toate experineţele cu el. În fiecare an, îmi dau seama tot mai mult că sunt extrem de recunoscător şi că îi duc foarte mult dorul... pentru că era tatăl meu”, a conchis Prince.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg