Prince, forţat să plătească 4 milioane $

4 septembrie, 2011

Artistul e obligat să plătească această uriaşă sumă unei companii de parfumuri, care pretinde că le-a împiedicat eforturile de a lansa o apă de colonie cu numele unuia dintre albumele lui.

Artistul e obligat să plătească această uriaşă sumă unei companii de parfumuri, care pretinde că le-a împiedicat eforturile de a lansa o apă de colonie cu numele unuia dintre albumele lui.

Ordinul a fost emis de un judecător din New York (şi trebuie să fie confirmat de un al doilea judecător săptămâna viitoare), după ce compania l-a dat în judecată pe Prince Rogers Nelson, pe numele său real. Cum s-a ajuns, totuşi, în situaţia ca tot starul să fie nevoit să plătească unei firme care voia să-i exploateze numele? Revelations Perfume and Cosmetics Inc. susţine că ar fi înregistrat numele lui Prince şi titlul albumului său, 3121, pentru a scoate pe piaţă un parfum în 2006 - dar că Prince nu şi-a ţinut promisiunea de a-i ajuta să promoveze produsul după lansarea acestuia în iulie 2007. Avocaţii artistului spun că vor lupta până la capăt şi vor contesta suma. Dar aceasta nu e singura problemă cu legea a muzicianului, care în luna martie a acestui an a fost dat în judecată chiar de către foştii săi avocaţi, pe motiv că le datorează 700.000 de dolari pentru serviciile lor.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg