Prince, la MTV VMA din 1991. Cel mai sexy moment difuzat vreodată la TV

26 aprilie, 2016
prince 435 jpg jpeg

Înainte de Miley Cyrus sau Lady Gaga, aceste vedete ale zilelelor noastre care încearcă să şocheze cu fiecare apariţie a lor pe scenă (chinuindu-se să ne convingă şi de factorul sexy, fără success, însă), a fost el, acel Prince care doar printr-un simplu pas de dans sau printr-o simulare artistică a actului sexual isteriza o sală întreagă.

Imagini din show-ul lui Prince, din anul 1991

image

Un astfel de moment, care a rămas în istorie drept unul dintre cele mai scandaloase şi senzuale, în acelaşi timp, din istoria galelor MTV Video Music Awards, s-a întâmplat în anul 1991.

Interpretarea de atunci a lui Prince, însoţit pe scenă de trupa The New Power Generation, a fost ca o orgie pe muzică.

Piesa cântată era Gett Off, una plină de substraturi sexuale, deşi unele rime sunt pe faţă de-a binelea, de pe albumul Diamonds and Pearls.

În şapte minute, cât a durat apariţia unui Prince exuberant, în slopeta lui mulată, galbenă, spectatorii au savurat fiecare secundă din momentul magistral pus în scenă, deşi dansatorii îmbrăcaţi doar în bikini, care mimau pe scenă actul sexual, au fost arătaţi foarte puţin spre deloc la televizor.

Producătorii show-ului n-au fost pregătiţi nici pentru ceea ce avea să le arate chiar Prince, atunci când muzicianul a făcut câteva piruete: în spate, pantalonii lui erau decupaţi, cu vedere la posteriorul gol al artistului.

„Lasă-mă să-ţi arăt, iubito, sunt un băiat talentat!“, cânta el, în timp ce arăta unei întregi lumi de ce a fost unul dintre cei mai senzuli performeri din istorie.Recente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg