Prince, martor în procesul lui Michael Jackson

1 aprilie, 2013

Cei doi giganţi ai muzicii pop-rock n-au colaborat niciodată. Ba chiar au fost, oficial, adversari în lupta pentru supremaţia muzicală. Aşadar, ce legătură ar avea Prince cu acest proces?

Cei doi giganţi ai muzicii pop-rock n-au colaborat niciodată. Ba chiar au fost, oficial, adversari în lupta pentru supremaţia muzicală. Aşadar, ce legătură ar avea Prince cu acest proces?

Potrivit TMZ, mama Megastarului, Katherine Jackson, intenţionează să-l cheme ca martor pe Prince la procesul în cazul morţii lui Michael Jackson, împotriva AEG. Este vorba despre nesfârşitul proces, prin care Katherine şi cei trei copiii ai lui Michael au cerut şi daune în valoare de 40 de miliarde de dolari de la AEg şi în care este acuzat şi doctorul Conrad Murray. Este vorba de o desfăşurare uriaşă de forţe, prin care echipa de experţi legali a lui Katherine intenţionează, se pare, să cheme aproape 100 de martori. Unul dintre ei este Prince, la care familia Jackson vrea să apeleze fiindcă artistul a avut o experienţă negativă tot cu AEG, care ar putea fi relevantă pentru cazul judecat.

Foto: WENN



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg