Prince Michael Jackson, fiul risipitor 

13 aprilie, 2015

Din 13 februarie, Prince Michael este major şi liber să cheltuiască cât vrea pentru plăcerile personale. Scăpat de sub tutela bunicii sale, Katherine (84), adoles­centul îşi satisface orice capriciu cu o aviditate ce a crescut exponenţial

Din 13 februarie, Prince Michael este major şi liber să cheltuiască cât vrea pentru plăcerile personale. Scăpat de sub tutela bunicii sale, Katherine (84), adoles­centul îşi satisface orice capriciu cu o aviditate ce a crescut exponenţial în ultimele luni, în timp ce aştepta cu febrilitate marele moment în care nu mai trebuia să dea socoteală nimănui pentru ac­ţiunile sale.

În preziua aniversării sale, juniorul lui MJ a scris pe Twitter: „Mai înainte să împli­nesc 18 ani, trebuie să-i mulţumesc tatălui meu. Nu doar pentru că mi-a dat viaţă, dar şi pentru că mi-a dat şansa să fac ceva cu ea“. Se referea, evident, la cele 56 de milioane de dolari care i-au intrat în cont luna trecută. Căci Regele Pop le-a asigurat viitorul, şi lui, şi celor doi fraţi ai săi, Pa­ris (17) şi Blanket (13), lăsându-le o avere de 850 de milioane de dolari în active, la care se adaugă, constant, şi veniturile din albumele lansate pos­tum şi din drepturile de autor. Fiecare dintre cei trei copii are felia sa anuală de 8 milioane de do­lari, din care 50.000 de dolari bani de buzunar în fiecare lună. Iar Prince Michael tocmai şi-a primit prima tranşă consistentă din moştenire, urmând ca la 21, la 30, la 35 şi la 40 de ani să primească „alocaţii“ tot mai substanţiale.

Rudele lui intuiau că, odată major, adoles­centul va deveni incontrolabil, semne existând încă de anul trecut, cu accese de răzvrătire vi­zavi de tutori, dar şi de propriii fraţi, pe care începuse să-i trateze cu aroganţă. Potrivit Rada­ronline, el nu suporta să primească sfaturi nici de la bunicii săi şi a dezvoltat un temperament greu de stăpânit.

Mai mult, cei din anturajul său spun că pre­ferinţele sale sunt dintre cele mai costisitoare. El e deja clientul constant al hotelurilor Bella­gio, din Las Vegas, şi Château Marmont, din Hollywood, unde pretinde să fie primit ca un adevărat star. Firesc, de vreme ce o noapte de cazare costă în jur de 5.000 de dolari, iar tână­rul obişnuieşte să cheltuiască 350.000 de dolari într-o singură vacanţă! La scară, îl aşteaptă me­reu o maşină de lux: un Maybach, un Rolls-Roy­ce ori un „modest“ Range Rover.

Iar, mai nou, vrea să aibă şi el partea sa de faimă în lumina reflectoarelor, aliindu-se cu unchiul său, Jer­maine pentru un reality show – în ciuda sfa­turilor bunicii sale, pe care o dezgustă să vadă cum „rechinii“ îi dau deja târcoale! Asta n-ar fi nimic, dar prietenia strânsă cu imberbul şi la fel de cheltuitorul Justin Bieber, dar şi cu Floyd Mayweather Jr., care a fost închis pentru deţi­nere de cocaină şi pentru că şi-ar fi bătut iubita, le dă fiori reci rudelor sale, care se tem, pe bună dreptate, că Prince Michael a luat-o pe drumul autodistrugerii.Recente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg