Principele Nicolae, la nunta regală de la Roma

8 iulie, 2014
nunta principelui amedeo al belgiei 5 iunie 2014 roma jpeg

Alteţa Sa Regală Principele Nicolae a reprezentat Familia Regală a României la nunta Principelui Amedeo al Belgiei cu Elisabetta Maria Rosboch von Wolkenstein, care a avut loc la Roma, sâmbăta trecută.

Alteţa Sa Regală Principele Nicolae a reprezentat Familia Regală a României la nunta Principelui Amedeo al Belgiei cu Elisabetta Maria Rosboch von Wolkenstein, care a avut loc la Roma, sâmbăta trecută.

Nuntă mare la Roma, weekendul trecut. Principele Amedeo al Belgiei (28) şi jurnalista Elisabetta Maria Rosboch von Wolkenstein (27) s-au căsătorit sâmbătă, la Bazilica Sfânta Maria din Trastevere.

Mireasa a purtat o rochie Valentino şi o tiara împrumutată de la regina Paola, fiind condusă la altar de tatăl său, Ettore von Wolkenstein şi de domnişoarele de onoare, printre care s-a aflat şi verişoara prinţului Amedeo, Prinţesa Elisabeth, viitoarea regină a Belgiei.

image

Dineul ce a urmat căsătoriei a avut loc la Villa Medici, la eveniment fiind prezenţi membrii ai familiilor regale din Belgia, Liechtenstein şi Luxembourg, dar şi Principele Nicolae, ca reprezentant al Casei Regale din România.

image

Familile Regale ale României şi Belgiei se înrudesc prin Regele Carol I şi Maria, Contesă de Flandra, care au fost fraţi. Familiile Regale din România şi Belgia se întâlnesc în mod frecvent în ţările lor, ca şi în Europa.

Principele Amedeo, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Belgiei, este fiul cel mare al Principesei Astrid şi al Principelui Lorenz ai Belgiei. Principesa Astrid este sora Regelui Philippe, actualul suveran al Regatului Belgiei.

Elisabetta Maria Rosboch von Wolkenstein este fiica Contesei Lilia de Smecchia şi a lui Ettore Rosboch von Wolkenstein.

Cei doi s-au cunoscut la England University, sunt împreună de şapte ani de relaţie şi şi-au anunţat logodna în luna februarie.

Foto: Casa RegalăRecente pe Ok! Magazine

Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg