Principele Nicolae, la nunta regală de la Roma

8 iulie, 2014
nunta principelui amedeo al belgiei 5 iunie 2014 roma jpeg

Alteţa Sa Regală Principele Nicolae a reprezentat Familia Regală a României la nunta Principelui Amedeo al Belgiei cu Elisabetta Maria Rosboch von Wolkenstein, care a avut loc la Roma, sâmbăta trecută.

Alteţa Sa Regală Principele Nicolae a reprezentat Familia Regală a României la nunta Principelui Amedeo al Belgiei cu Elisabetta Maria Rosboch von Wolkenstein, care a avut loc la Roma, sâmbăta trecută.

Nuntă mare la Roma, weekendul trecut. Principele Amedeo al Belgiei (28) şi jurnalista Elisabetta Maria Rosboch von Wolkenstein (27) s-au căsătorit sâmbătă, la Bazilica Sfânta Maria din Trastevere.

Mireasa a purtat o rochie Valentino şi o tiara împrumutată de la regina Paola, fiind condusă la altar de tatăl său, Ettore von Wolkenstein şi de domnişoarele de onoare, printre care s-a aflat şi verişoara prinţului Amedeo, Prinţesa Elisabeth, viitoarea regină a Belgiei.

image

Dineul ce a urmat căsătoriei a avut loc la Villa Medici, la eveniment fiind prezenţi membrii ai familiilor regale din Belgia, Liechtenstein şi Luxembourg, dar şi Principele Nicolae, ca reprezentant al Casei Regale din România.

image

Familile Regale ale României şi Belgiei se înrudesc prin Regele Carol I şi Maria, Contesă de Flandra, care au fost fraţi. Familiile Regale din România şi Belgia se întâlnesc în mod frecvent în ţările lor, ca şi în Europa.

Principele Amedeo, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Belgiei, este fiul cel mare al Principesei Astrid şi al Principelui Lorenz ai Belgiei. Principesa Astrid este sora Regelui Philippe, actualul suveran al Regatului Belgiei.

Elisabetta Maria Rosboch von Wolkenstein este fiica Contesei Lilia de Smecchia şi a lui Ettore Rosboch von Wolkenstein.

Cei doi s-au cunoscut la England University, sunt împreună de şapte ani de relaţie şi şi-au anunţat logodna în luna februarie.

Foto: Casa RegalăRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg