Principesa Maria, la concertul caritabil al Organizaţiei Umanitare Concordia FOTO

30 septembrie, 2017
Principesa Maria la concertul caritabil al Organizaţiei Umanitare Concordia Teatrul Odeon 28septembrie2017 foto Daniel Angelescu 3 jpeg

[contact-form][contact-field label="Nume" type="name" required="true" /][contact-field label="Email" type="email" required="true" /][contact-field label="Sit web" type="url" /][contact-field label="Mesaj" type="textarea" /][/contact-form]

Alteţa Sa Regală a luat parte, la Teatrul Odeon din Bucureşti, la concertul caritabil „Pentru ca poveştile triste să aibă un final fericit”, un eveniment desfăşurat sub Înaltul său Patronaj.

image

Joi seară, oaspeţii de seamă Alteţa Sa Regală Principesa Maria a României, Excelenţa Sa Domnul Gerhard Reiweger, Ambasadorul Austriei la Bucureşti, şi 300 de invitaţi din România şi Austria au fost spectatorii unui concert excepţional găzduit de Teatrul Odeon.

În deschiderea evenimentului, Principesa Maria a susţinut un discurs în cadrul căruia a trecut în revistă realizările ONG-ului şi a invitat la sprijinirea proiectelor Concordia:

„Mă bucur să mă aflu din nou alături de dumneavoastră, pentru a sărbători şi susţine organizaţia umanitară Concordia. (...) Una dintre aceste realizări este Şcoala de Meserii Concordia. Prin continuarea acestui proiect, Concordia este una dintre puţinele organizaţii din România care nu doar că oferă ajutor şi protecţie copiilor defavorizaţi, dar îi şi pregăteşte pentru viaţă, prin dobândirea unei profesii. (...) Concordia, prin abilităţile pe care le dă absolvenţilor şcolii de meserii, previne şomajul, şi îi ajută să îşi construiască o viaţă pe forţe proprii, fiind de asemenea un sprijin pentru angajatorii locali, care pot avea încredere în pregătirea absolvenţilor Concordia. Este o onoare şi o mândrie să fiu în continuare aproape de Concordia în primul rând, datorită viziunii sale integrate şi incluzive, care ţine seama de toate aspectele vieţii copiilor şi tinerilor aflaţi în grija sa: de la protecţie, la sănătate, găzduire, formarea de prietenii, educaţie, formare profesională şi integrare în piaţa muncii. Pentru aceste motive, vă invit să sprijinim în continuare cu toţii proiectele Concordia, acum şi în viitor pentru că ei, copiii din Concordia au nevoie de dumneavoastră.”

Pe scenă au urcat violoniştii Alexandru Tomescu (la vioara Stradivarius Elder – Voicu) Ştefan Cazacu şi Adrian Naidin, cântăreaţa Paula Selling, precum şi un grup de copii susţinuţi de Concordia, în prezentarea făcută de gazda serii, jurnalista Irina Păcurariu.

Evenimentul, aflat a treia ediţie, a avut ca scop atragerea de fonduri pentru sprijinul şi extinderea proiectelor destinate copiilor şi tinerilor defavorizaţi.

Principesa Maria a oferit Înaltul Patronaj Organizaţiei Umanitare Concordia în anul 2015, promovând din acel moment implicarea şi consecvenţa acestei organizaţii în domeniul social. Proiectele Organizaţiei Concordia se derulează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova, şi se adresează unui număr de peste 550 de copii şi tineri în fiecare an.

FOTO: Daniel AngelescuRecente pe Ok! Magazine

Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg