Prinşi cu pantalonii în vine! Staruri care s-au uşurat în public

27 februarie, 2018
FotoJet jpeg

Oops! Le-a venit să meargă la toaletă şi... s-au dus! În văzul lumii, pe stradă, unde n-au avut pic de intimitate. Dar ce mai contează, când nu te mai poţi abţine, nu?

Pink

image

O doamnă! Cântăreaţa şi-a ridicat frumos fustiţa, s-a aşezat pe vine... şi restul vi-l imaginaţi. N-a mai contat că era într-o parcare şi că cei aflaţi prin zonă o puteau vedea. Ceea ce s-a şi întâmplat. Pentru că există dovezi foto ale acestui lucru. Asta e, n-a avut noroc şi paparazzi au fost pe fază. Sau, cine ştie, un trecător a surprins instantaneul şi l-a vândut apoi pe bani buni tabloidelor. Merită fiecare cent!

Mark Wahlberg

image

În 2008, actorul a fost surprins făcându-şi nevoile pe un zid, undeva prin Los Angeles. Când a fost întrebat despre incident, a dat-o la întoarsă: “Cine m-a prins o să fie şi el prins făcând ceva nasol. Oameni buni, purtaţi-vă frumos! Mergeţi la biserică, ce Dumnezeului?!” Chiar aşa, ce te-a apucat să “binecuvântezi” peretele? Jesus!!

Owen Wilson

image

Când treburile absolut naturale, de altfel, se cer bifate, nu ai încotro! Cel puţin asta a crezut actorul care se afla în plin teren de golf când ar fi trebuit să facă o pauză şi să o zbughească la toaletă. Dar el ce face în schimb? Stă liniştit pe loc, admiră priveliştea şi… îşi dă drumul fix acolo unde era. C'mon, man!

Kanye West

image

Până şi nevastă-sa a râs, ieri, de s-a tăvălit pe jos când rapperul şi-a desfăcut pantalonii în plină stradă şi s-a apropiat suspect de mult de un perete... Dar nu s-a întâmplat nimic, doar s-a prefăcut că se uşurează acolo, pe loc. Nu că asemenea obicei nu i-ar fi cunoscut muzicianului! Kanye a comis-o altă dată, când se afla într-o pauză de concert, în culise, şi căuta înnebunit baia. N-a găsit-o şi atunci a fost nevoit să facă... ceva într-un colţ de garderobă. Ups!  

Prinţul William

image

Se întâmplă şi la case mai mari! Moştenitorul tronului regal al Marii Britanii se afla la un meci de polo cu un prieten şi ce să vezi? Trebuia să meargă la baie. Doar că baia, fir-ar să fie de treabă, nu e fix acolo unde ai nevoie de ea, ci la câţiva metri buni distanţă. Şi atunci ce face Will? Dacă wc-ul nu vine la Prinţ, nici Prinţul nu îşi mişcă posteriorul la toaletă. Ci face ce are de făcut acolo, în natură.

Justin Bieber

image

El ne-a învăţat cu atâtea nebunii bifate, încât nici măcar nu mai ţinem pasul cu ele. Aşa că pare destul de inofensiv cum cântăreţul s-a uşurat, odată, într-o găleată în care era un mop. Individul necivilizat se afla într-un restaurant şi n-am avut niciun chef să se deplaseze până la toaletă. Tipic lui, nu-i aşa?

Mick Jagger & co

image

Le-au făcut pe toate membrii trupei Rolling Stones, aşa că o mică uşurare într-o benzinărie, în 1965, nici măcar nu mai este trecută în analele rock‘n’roll. E doar trecută cu vederea. De noi, că de poliţie n-a fost. Mick şi restul colegilor de formaţie au plătit o amendă de cinci lire şi gata, asta a fost tot pentru faimoşii rebeli, li s-a dat liber la comis alte mici ilegalităţi.

foto - preluare thefrisky.comRecente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg