Prin┼úesa Diana ar mai fi ├«n via┼ú─â azi, dac─â nu era p─âc─âlit─â s─â ├«i acorde un interviu lui Martin Bashir. Cine ┼či de ce a f─âcut aceste cutremur─âtoare declara┼úii

20 mai, 2021

Sunt a┼čteptate rezultatele unei anchete independente care vor stabili c├ót de onest ┼či vertical a ob┼úinut Martin Bashir, realizatorul BBC, interviul cu prin┼úesa Diana, o femeie tem─âtoare ┼či speriat─â la acea vreme. Lady Di ar putea fi ├«n via┼ú─â ast─âzi, dac─â nu ├«i acorda lui Bashir acel interviu. Prin┼úesa a fost p─âc─âlit─â! Cine a f─âcut aceste cutremur─âtoare declara┼úii?

Aceasta este teoria sus┼úinut─â de prietena Dianei, Simone Simmons. Ea a declarat c─â interviul din 1995 de la BBC, ├«n care a afirmat c─â ÔÇŁexist─â trei persoane ├«n c─âsnicia noastr─âÔÇŁ a dus la divor┼úul de Charles, ├«nainte de tragicul accident ├«n care ┼či-a pierdut via┼úa, noteaz─â cotidianul The Sun.

1 profimedia 0611682155 jpg jpeg

Foto Profimedia, de la st├ónga la dreapta: Lord Dyson, Lady Diana, Martin Bashir, Earl Spencer ┼či Lord Hall.

Simmons e de p─ârere c─â Bashir a ÔÇŁotr─âvit-o pe prin┼úes─â cu minciunile saleÔÇŁ, insist├ónd c─â are telefoanele ascultate ┼či c─â personalul nu era sincer, ca s─â-i c├ó┼čtige ├«ncrederea.

Simone, ├«n v├órst─â de 61 de ani, este o terapeut─â spiritual─â ┼či a participat la adunarea de probe a fostului judec─âtor Lord Dyson, care va publica o anchet─â independent─â despre culisele interviului lui Bashir.

Simone Simmons a declarat pentru The Sun: ÔÇŁDiana a fost p─âc─âlit─â s─â participe la acest interviu ┼či s-au folosit documente bancare false pentru Earl Spencer, fratele Dianei, pentru a o convinge s─â participe la acel interviu.ÔÇŁ

Prietena Dianei a contribuit activ la punerea cap la cap a informaţiilor despre care nu s-a vorbit până acum atât de răspicat.

Se pare c─â prin┼úul William ┼či-a ar─âtat suportul ├«n leg─âtur─â cu aceast─â anchet─â de ┼čase luni de zile, care va stabili dac─â Bashir a ├«nc─âlcat normele de bun─â practic─â stabilite de BBC.

Se vehiculeaz─â c─â Bashir a apelat la designer-ul grafic Matt Wiessler, s─â simuleze extrase bancare care s─â arate pl─â┼úi false de la un ziar ┼či de la o companie offshore, care intr─â ├«ntr-un cont bancar al unei firme de┼úinut─â de fostul ┼čef de securitate al lui Earl Spencer.

├Än urm─â cu dou─â zile, Wiessler a recunoscut c─â Bashir i-a cerut ├«n 1995 s─â creeze dou─â declara┼úii, ├«ns─â nu i-a explicat ┼či cum le va folosi.

El doar a men┼úionat c─â sunt urgente ┼či importante. Wiessler admite c─â i s-au p─ârut suspecte, din cauza numelor, care ├«i erau cunoscute.

Lord Dyson investigheaz─â, de asemenea, dac─â ┼čefii BBC au ┼čtiut faptele ┼či le-au ascuns, iar rezultatele vor fi transmise ├«n cur├ónd.

Foto: Profimediaimages