Prinţesa Diana către Camilla: „Am trimis nişte oameni să te ucidă!“

9 septembrie, 2014
diana si baietii ei wenn3669337 0 jpeg

Prinţesa Diana o ameninţa pe Camilla Parker Bowles, la telefon, în miezul nopţii, afirmă Penny Junor, un biograf al casei regale britanice într-o nouă serie de dezvăluiri şocante, incluse în cartea sa „Prinţul Harry: Frate, Soldat, Fiu“.

Prinţesa Diana o ameninţa pe Camilla Parker Bowles, la telefon, în miezul nopţii, afirmă Penny Junor, un biograf al casei regale britanice într-o nouă serie de dezvăluiri şocante, incluse în cartea sa „Prinţul Harry: Frate, Soldat, Fiu“.

Prinţesa Diana îi telefona, aşadar, Camillei Parker Bowles în mijlocul nopţii şi îi spunea: "Am trimis nişte oameni să te ucidă - sunt afară, în grădină. Uită-te pe geam. Îi vezi?"

În contextul în care Prinţul Harry va împlini 30 de ani pe 15 septembrie, noua carte a lui Penny Junor explică felul în care s-a dezvoltat personalitatea prinţului, prezentând copilăria dificilă a acestuia, marcată de numeroase spaime, scandaluri şi tragedii.

Prinţii Harry şi William aveau doar opt, respectiv zece ani atunci când au plecat în prima vacanţă fără părinţii lor în vara anului 1993, la aproape doi ani după despărţirea - extrem de mediatizată - dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana.

image

Scandalul "Squidgygate", declanşat de o serie de înregistrări telefonice în care prinţesa Diana flirta cu unul dintre amanţii ei, James Gilbey, a fost urmat, după câteva luni, de "Camillagate", un nou incident care a zguduit familia regală britanică.

Într-o înregistrare telefonică de 11 minute, prinţul Charles îi spunea amantei sale că dorea să devină un tampon pentru a fi tot timpul cu femeia visurilor sale.

Scandalul mediatic care a urmat a fost unul imens, iar presiunea la care erau supuşi cei doi prinţi Harry şi William era uriaşă.

Întrucât Harry şi-a pierdut mama cu câteva săptămâni înainte de a împlini vârsta de 13 ani, personalitatea lui s-a dezvoltat în condiţii mai puţin obişnuite şi mulţi dintre britanici spun, vorbind despre excesele bahice şi micile scandaluri în care acesta a fost implicat ulterior, că acesta a devenit în adolescenţă un băiat impulsiv şi lipsit de control deoarece îi lipsea afecţiunea maternă.

image

Aceeaşi serie de dezvăluiri oferă detalii despre relaţiile prinţesei Diana cu numeroşii ei amanţi, despre felul în care aceasta o ameninţa telefonic pe rivala ei, Camilla Parker Bowles, dar şi despre presiunea uriaşă la care prinţesa britanică era supusă din partea opiniei publice, din cauza căreia a dezvoltat bulimie şi tendinţe de automutilare.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg