Prinţesa Diana din serialul The Crown este gay? Ce a postat actriţa pe Instagram?

9 aprilie, 2021
1 profimedia 0565156391 jpg jpeg

Tânăra actriţă britanică a cunoscut faima graţie rolului Prinţesei Diana, jucat în serialul de mare succes The Crown.

Aşa că, vrea, nu vrea, Emma Corrin, de 25 de ani, va fi asociată o perioadă cu legendara prinţesă britanică. Probabil că acesta este şi motivul pentru care Emma vrea să se distanţeze de acest rol pe care îl lasă în urmă şi să fie identificată cu propria ei persoană.

3 profimedia 0498020205 jpg jpeg

Una care, mai nou, se identifică a fi queer. Pentru cei mai puţin familiarizaţi cu acest termen care descrie sexualitatea unei persoane, este vorba de cineva care face parte din minoritatea LGBT. Pe scurt, Emma ar fi gay.

stanga
dreapta
3 profimedia 0498020205 jpg jpeg
1 profimedia 0565156391 jpg jpeg

        View this post on Instagram                       A post shared by Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

View this post on Instagram

A post shared by Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

Emma a postat pe contul ei de instagram o fotografie în care apare îmbrăcată în mireasă, din cadrul unei şedinţe foto pentru o revistă, cu mesajul "mireasa voastră queer preferată". Toţi au privit această postare ca o declaraţie publică a sexualităţii din partea Emmei, o actriţă care a păstrat, până acum, discreţia legat de viaţa ei personală.

În luna octombrie a anului trecut, atunci când a fost întrebată dacă există vreun iubit în peisaj, Emma a evitat, oarecum, răspunsul, declarând că preferă să-şi poarte singură de grijă.

Foto: Profimedia