Prințesa Eugenie, surpriza de la Săptămâna Modei de la Paris. A savurat show-ul Dior din primul rând

25 ianuarie, 2024

Eugenie of York, mai stilată ca niciodată. Prințesa a uimit cu look-ul și atitudinea sa în apariția surpriză de la Paris. S-a bucurat de show din primul rând și a stat lângă Nicolas Maury și Amanda Lear.

Prințesa Eugenie, la Săptămâna Modei de la Paris, Profimedia (3) jpg

Nepoata Regelui Charles are parte de un adevărat periplu european. Dacă în urmă cu câteva zile se afla la Forumul Economic European de la Davos, următoarea sa oprire a fost la Paris, la Săptămâna Modei. Aici, Prințesa Eugenie a impresionat cu apariția sa ultra-stylish: rochie neagră, pantofi stiletto, curea care îi marca talia și un pardesiu negru fancy, purtat cu o neglijență studiată pe umeri.

Prințesa Eugenie, la Săptămâna Modei de la Paris, Profimedia (2) jpg

Fiica Prințului Andrew a scăpat de multe kilograme în plus în ultimele luni cu care rămăsese în urma celei de-a doua sarcini. Prințesa Eugenie a prins gustul călătoriilor și pare că stă pe acasă din ce în ce mai puțin.

La evenimentul de modă, Pințesa Eugenie a purtat o rochie neagră din jerseu de lână semnată Fendi. Rochia a fost accesorizată cu o curea cu cataramă și cu o geantă și pantofi negri cu toc stiletto de la același brand. Deasupra rochiei, prințesa a purtat un palton negru tip smoching.

La parada fashion de la Paris au mai participat vedete de renume precum Kate Moss, Rita Ora, Lewis Hamilton și Pharrell Williams.

Prințesa pare să aibă o relație puternică cu Dior, conform People. În 2019, Eugenie a ales să sprijine acest brand și a participat la lansarea cărții Dior Sessions de la Londra.

Deși Eugenie a avut parte de multe bucurii anul trecut, printre care cea mai mare este desigur faptul că a devenit mamă a doua oară, Prințesa trebuie să se pregătească acum pentru o perioadă dificilă, căci va fi nevoită să fie puternică pentru mama sa, Sarah Ferguson, care a anunțat în urmă cu doar câteva zile că are din nou cancer. De data aceasta nu la sân, ci de piele, mai exact, cel mai agresiv tip de cancer de piele. Ducesa de York pare că nu disperă, ci se pregătește pentru o nouă luptă cu boala nemiloasă.

Foto: Profimedia și Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Lady Gaga, o pin up girl la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Instagram (13) jpg
Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg