Prinţesa Madeleine va avea al treilea copil. Iată cum a făcut fericitul anunţ!

28 august, 2017
madeleine jpeg

Familia regală suedeză se măreşte din nou! Mezina Regelui Carl Gustaf al XVI-lea al Suediei este însărcinată cu al treilea copil! Fericitul anunţ a fost făcut, într-un mod inedit, chiar de către Prinţesa Madeleine.

Familia lor. În curând, al cincilea membru

Baby Boom în familia regală suedeză! De vreo cinci ani, Regele Carl Gustaf şi soţia sa, Regina Silvia, au fost binecuvântaţi cu mulţi nepoţi. Acum, mezina familiei, Prinţesa Madeleine, a anunţat că va aduce pe lume un al treilea copil.

Leonore (3 ani)

”Chris şi eu suntem încântaţi să vă anunţăm că sunt însărcinată. Abia aşteptăm ca din patru să devenim cinci”, a fost anunţul simpatic pe care prinţesa în vârstă de 35 de ani l-a postat chiar pe contul  ei de Facebook.

Nicholas (1 an)

Amintim că Madeleine şi Chris sunt părinţi pentru Prinţesa Leonore (3 ani) şi Prinţul Nicolas (2 ani). Cei doi s-au căsătorit în 2013 printr-o ceremonie fastuoasă organizată în capela regală a Palatului Stockholm. Prinţesa Madeleine deţine titlul nobiliar de Ducesă de Halsingland şi Gastrikland.

Peste câteva luni, în tabloul familial vor mai apărea doi prichindei

Însă, Prinţesa Madeleine nu e singura care e însărcinată, în această perioadă. Cumnata sa, soţia Prinţului Carl Philip, al doilea născut al Regelui Suediei, poartă în pântece al doilea copil al cuplului. Aşadar, ne aşteptăm ca în curând familia regală suedeză să anunţe că Prinţesa Sofia a născut şi că Prinţul Alexander (1 an) o să aibă un frăţior / o surioară.

Şi ei aşteaptă venirea pe lume a micuţului lorRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg