Prinţul Andrew şi Sarah Ferguson se pregătesc să facă dezvăluiri despre familia regală într-o carte-bombă

18 aprilie, 2022
10 fergie18 jpg jpeg

Prinţul Andrew şi Sarah Ferguson vor face dezvăluiri într-o carte eveniment.

Autorul care a scos la suprafaţă totul despre Mountbattens şi Windsor plănuieşte o nouă carte despre Ducele şi Ducesa de Yor, despre care spune că nu sunt aşa bine văzuţi la Palatul Buckingham. Andrew Lownie a scris o carte senzaţională în 2020 despre viaţa sexuală a lui Louis şi Edwina Mountbatten, unchiul şi mătuşa ducelui de Edinburgh.

Anul trecut, Lownie a publicat, de asemenea, „Traitor King: The Scandalous Exile of the Duke and Duceses of Windsor”, detaliind legăturile unchiului reginei Edward al VIII-lea cu naziştii.

Cartea a mai sugerat că ce a trăit Wallis Simpson a fost  departe de o poveste de dragoste şi că aceasta s-a simţit prinsă într-o căsnicie pe care nu şi-a dorit-o niciodată, cu un soţ patetic şi sufocant, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care şi-a luat mai mulţi iubiţi, inclusiv playboy-ul gay Jimmy Donahue.

Acum, Lownie plănuieşte să-şi completeze trilogia de cărţi senzaţionale după ce a pus ochii pe Ducele de York şi pe fosta lui soţie, Sarah.

Ducesa de York încă locuieşte cu Prinţul Andrew la Royal Lodge, conacul său cu şapte dormitoare de lângă Castelul Windsor, asta în ciuda divorţului lor din1996. „Este a treia carte dintr-o trilogie despre căsătoriile regale neobişnuite.Va fi o biografie la scară largă a ambilor, precum cărţile Mountbatten şi Windsor. Din câte îmi dau seama, nu a mai fost scrisă niciodată o astfel de biografie", a spus Lownie pentru Daily Telegraph.

„Nu am un plan, vreau pur şi simplu să spun povestea acestui băiat cu ochii albaştri, care a ajuns o paria. Este fiul preferat al Reginei şi ea s-a străduit să-l susţină public.  Toţi avem încredere în judecata Reginei, aşa că poate că ea ştie ceva ce noi nu ştim.

Într-un moment în care toată lumea face acuzaţii, sper să umanizez povestea şi să văd dacă există o altă latură”.

Cartea va analiza şi motivul pentru care mariajul dintre Prinţul Andrew şi Ducesa de York a eşuat şi cum a supravieţuit relaţia lor de-a lungul timpului.

„Amândoi sunt în mod clar devotaţi şi foarte loiali unul faţă de celălalt. În ciuda tuturor lucrurilor, ea a rămas lângă el. O să-mi ia doi ani să o scriu. Sper să vorbesc cu cât ai mulţi oameni din anturajul lor. Sper că vor vorbi şi cu mine”.

Cartea va lua de asemenea, în considerare consecinţele relaţiei Ducelui cu pedofilul condamnat Jeffrey Epstein, dar Lownie are convingerea că „Epstein este o mică parte dintr-o poveste mult mai mare”.

Cuplul s-a despărţit în 1992, iar după câteva luni au fost făcute publice câteva fotografii cu Fergie care face topless şi are degetele de la picioare sărutate de finanţatorul John Bryan.

Au divorţat oficial în 1996, dar au continuat să trăiască împreună şi au devenit, aşa cum a spus Fergie, „apropiaţi ca lipiciul”.

Deşi se crede că Fergie s-a întors cumva în familia regală, răposatul soţ al Reginei, Prinţul Philip, nu a susţinută niciodată. Se pare că i-a interzis să vină la evenimentele regale după despărţirea de Andrew şi a cerut să nu i se ceară niciodată să fie în aceeaşi cameră cu ea.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}