Prinţul Charles a dezvăluit care sunt melodiile sale preferate, lista sa de cântece pentru dans. Când le aude, nu poate sta locului

6 iulie, 2021
1 printul charles1 jpg jpeg

Prinţul Charles a dezvăluit lista de cântece care îi dă rapid impulsul de a se ridica la dans. Nu poate sta locului când le aude.

Alteţa Sa Regală a intrat în acest joc cu un scop nobil, într-o emisiune radio dedicată spitalelor, îngrijitorilor şi voluntarilor. Lista de 13 cântece care ”îl fac să danseze”.

Prinţul de Wales în vârstă de 72 de ani a selectat inclusiv celebra melodie La Vie En Rose a lui Edith Piaf, dar şi Barbra Streisand, Don’t rain on my parade.

Charles a spus şi că hit-ul din 1978 Givin’ Up, Givin’ In pe care i l-au interpretat cei de la The Three Degrees cu ocazia aniversării celor 30 de ani îl face ”să simtă impulsul brusc de a se ridica şi de a dansa.”

Lista aleasă de prinţ a fost redată la radio în 180 de unităţi spitaliceşti. Însă şi platforma Spotify a întocmit melodiile conform listei dezvăluite de prinţul de Wales.

Charles a transmis şi un mesaj spitalelor: ”În toate timpurile, radiourile din spitale au avut o valoare inestimabilă pentru pacienţi, personal şi familii.”

Lista, care este afişată pe Spotify, cuprinde: “Givin’ up Givin’ In” a grupului The Three Degrees”, “La Vie en rose” a lui Edith Piaf sau “La Mer” de Charles Trenet.

Unul dintre cele mai recente titluri din lista sa este “Upside Down” de Diana Ross, lansat în 1980.

De asemenea, sunt şi melodii ale cântăreţei sud-africane Miriam Makeba, ale unei formaţii scoţiene de folclor şi ale orchestrei Operei Naţionale Galeze, dar şi You’re a Lady, a lui Peter Skellern, La Mer, a lui Charles Trenet sau They can’t take that away from Me, a lui Fred Astaire şi Ginger Rogers.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg