Prinţul Charles a dezvăluit care sunt melodiile sale preferate, lista sa de cântece pentru dans. Când le aude, nu poate sta locului

6 iulie, 2021
1 printul charles1 jpg jpeg

Prinţul Charles a dezvăluit lista de cântece care îi dă rapid impulsul de a se ridica la dans. Nu poate sta locului când le aude.

Alteţa Sa Regală a intrat în acest joc cu un scop nobil, într-o emisiune radio dedicată spitalelor, îngrijitorilor şi voluntarilor. Lista de 13 cântece care ”îl fac să danseze”.

Prinţul de Wales în vârstă de 72 de ani a selectat inclusiv celebra melodie La Vie En Rose a lui Edith Piaf, dar şi Barbra Streisand, Don’t rain on my parade.

stanga
dreapta
2 printul charles jpg jpeg
1 printul charles1 jpg jpeg
4 printul charles2 jpg jpeg
5 printul charles3 jpg jpeg
6 printul charles4 jpg jpeg

Charles a spus şi că hit-ul din 1978 Givin’ Up, Givin’ In pe care i l-au interpretat cei de la The Three Degrees cu ocazia aniversării celor 30 de ani îl face ”să simtă impulsul brusc de a se ridica şi de a dansa.”

Lista aleasă de prinţ a fost redată la radio în 180 de unităţi spitaliceşti. Însă şi platforma Spotify a întocmit melodiile conform listei dezvăluite de prinţul de Wales.

Charles a transmis şi un mesaj spitalelor: ”În toate timpurile, radiourile din spitale au avut o valoare inestimabilă pentru pacienţi, personal şi familii.”

Lista, care este afişată pe Spotify, cuprinde: “Givin’ up Givin’ In” a grupului The Three Degrees”, “La Vie en rose” a lui Edith Piaf sau “La Mer” de Charles Trenet.

Unul dintre cele mai recente titluri din lista sa este “Upside Down” de Diana Ross, lansat în 1980.

De asemenea, sunt şi melodii ale cântăreţei sud-africane Miriam Makeba, ale unei formaţii scoţiene de folclor şi ale orchestrei Operei Naţionale Galeze, dar şi You’re a Lady, a lui Peter Skellern, La Mer, a lui Charles Trenet sau They can’t take that away from Me, a lui Fred Astaire şi Ginger Rogers.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg