Prinţul Charles: „Mă simt ca o Barbie care a mâncat mulţi cârnaţi“

6 noiembrie, 2012
rtr3a09r jpeg

Aceasta este declaraţia amuzantă pe care membrul Casei Regale Britanice a făcut-o pe pământ australian, cu ocazia unei vizite pe care a făcut-o la Queensland.

Aceasta este declaraţia amuzantă pe care membrul Casei Regale Britanice a făcut-o pe pământ australian, cu ocazia unei vizite pe care a făcut-o la Queensland.

Pe o temperatură de peste 40 de grade Celsius, la sosirea pe aeroportul din Queensland, Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, Ducesă de Cornwall, au fost întâmpinaţi cu căldură de australieni.

image

Parte a turneului întreprins de cuplul princiar cu ocazia jubileului Reginei, cei doi au asistat la cel mai important eveniment hipic anual australian, Turneul de la Melbourne, Prinţului Charles revenindu-i rolul de a-i înmâna campionului Cupa Învingătorului.

Într-o cuvântare de „bun găsit“, el le-a mărturisit localnicilor că zborul până pe continentul australian l-a cam zdruncinat.

„Sunt peste 15.000 de kilometri de la Londra până la Muzeul Stockman’s şi îmi este atât de rău încât mă simt ca o Barbie care a mâncat mulţi cârnaţi“, le-a spus el celor care au venit să-l întâmpine la aeroport.

image

Gazdele au apreciat glumele Prinţului şi faptul că, deşi aflat la prima sa vizită în Australia, este familiarizat cu tradiţiile gastronomice locale. Iar Ducesa Camilla i-a încântat pe australieni, pentru că s-a împrietenit rapid cu puii de cangur.

image

Voiajul australian mai include vizite în Adelaida şi în Sidney, mândria arhitectonică şi capitala artistică a ţării. După Australia, cuplul princiar va vizita Noua Zeelandă, ca ultima etapă a turneului.

Foto: Reuters



Recente pe Ok! Magazine

Al Di Meola  jpg
Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png