Prinţul Charles: „Sper că voi fi bunic de fetiţă!"

11 septembrie, 2014

Prinţul Charles s-a declarat încântat de faptul că fiul lui cel mare, prinţul William, şi soţia acestuia, ducesa de Cambridge, vor avea un al doilea copil şi speră că de această dată bebeluşul va fi o fetiţă. În urmă cu două zile, prinţul Charles a vorbit

Prinţul Charles s-a declarat încântat de faptul că fiul lui cel mare, prinţul William, şi soţia acestuia, ducesa de Cambridge, vor avea un al doilea copil şi speră că de această dată bebeluşul va fi o fetiţă. În urmă cu două zile, prinţul Charles a vorbit pentru prima dată în public despre fericitul eveniment.

Prezent la un eveniment organizat de Prince's Trust, la Londra, moştenitorul tronului britanic s-a declarat încântat de sarcina ducesei Kate şi a spus că speră că de această dată prinţul William şi soţia lui vor avea o fetiţă.

"Suntem foarte fericiţi. E minunat. Sunt fericit că voi fi din nou bunic. Abia aştept şi sper că de această dată va fi o fetiţă!", a spus prinţul Charles.

La fel ca la prima sarcină, ducesa de Cambridge suferă de greţuri matinale cronice şi este tratată de medicii familiei regale la palatul Kensington.

Din această cauză, Ducesa de Cambridge nu l-a mai însoţit pe prinţul William la întrunirea oficială pe care o aveau programată luni, la Universitatea Oxford.

Afecţiunea ducesei - denumită "hyperemesis gravidarum" - o obligă pe aceasta să primească hidratare suplimentară, medicamente şi nutrimente.Recente pe Ok! Magazine

Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG