Prinţul Harry colaborează cu Bon Jovi pentru înregistrarea unui cântec

27 februarie, 2020
1 printul si bon jovi jpg jpeg

Vă gândiţi că Harry se apucă acum de cântat, dacă tot a renunţat la statutul de membru al Casei Regale Britanice? Artistul a povestit totul la un show radiofonic

Prezent la The Chris Evans Breakfast Show, Bon Jovi a povestit că înregistrează o nouă versiune a piesei lui de anul trecut, Unbroken, pentru jocurile Invictus, competiţia sportivilor paralimpici. Astfel, el şi Prinţul Harry se vor întâlni mâine la Abbey Road Studios pentru o sesiune de înregistrare la care, însă, atenţie: Harry doar va asista, nu va cânta. Aşadar, dezamăgire pentru cei care au crezut că acum, eliberat fiind de morga regală, Harry îşi va da frâu liber tuturor talentelor ascunse. Ba mai mult, acesta este unul dintre ultimele proiecte pe care Harry şi le va asuma ca membru al Casei Regale.

"Îi voi da Prinţului o tamburină să văd ce face, cum reacţionează, dacă se pricepe, dacă e pe ritm", a spus zâmbind Bon Jovi. Apoi a rostit una dintre cele mai bune glume pe tema Megxitului. "M-am tot întrebat cum mă voi adresa lui dacă nu mai are titlul regal. Apoi mi-am dat seama că îi voi spune The Artist Formerly Known As Prince (n.r. Artistul Cunoscut Înainte ca Prinţ sau Prince - trimitere la numele pe care şi-l luase regretatul artist Prince)", a spus Bon Jovi.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg