Prințul Harry e singur în Marea Britanie? Câte zile va petrece în regat Ducele de Sussex

28 martie, 2023

Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie, ieri, 27 martie, dar nu pentru o reuniune de familie.

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg

Prinţul Harry s-a prezentat luni dimineaţă la Curtea Supremă din Londra, unde s-a desfășurat o audiere în cadrul procesului intentat companiei care publică tabloidul Daily Mail, Associated Newspaper (ANL), acuzată de mai multe celebrităţi că a obţinut o serie de informaţii personale într-o manieră ilegală.

Este pentru prima dată când Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie de la publicarea, în ianuarie, a volumului său exploziv de memorii „Spare”. Ultima sa vizită a avut loc în septembrie, când a participat la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, regretata sa bunică.

Pe măsură ce au apărut fotografii cu Prințul Harry la Curtea Supremă din Londra, fanii familiei regale au început să se întrebe dacă acesta a călătorit alături de soția sa, Meghan Markle, și cei doi copii ai lor. Acum ceva vreme, Prințul Harry a afirmat că este prea periculos pentru el și pentru familia sa să se întoarcă în Marea Britanie. Din acest motiv, nu se știe încă dacă soții Sussex vor participa la încoronarea regelui pe 6 mai.

E clar că acum Prințul Harry a călătorit singur. În toate fotografiile în care e surprins se paparazzi, el apare însoțit doar de către echipa sa de pază. Conform Hello Magazine, ședința de judecată va dura doar patru zile, iar Harry și Meghan s-au gândit probabil să nu schimbe programul copiilor lor și să călătorească toți pentru o perioadă atât de scurtă de timp.

Este posibil ca prințul Harry să locuiască la Frogmore Cottage pe toată durata șederii sale în Marea Britanie. La începutul acestei luni, a fost confirmat faptul că Meghan și Harry a fost sfătuiți de Regele Charles să evacueze casa lor din Marea Britanie, deoarece nu mai lucrează ca membri ai familiei regale și acum locuiesc permanent în SUA.

Defuncta Regină Elisabeta a II-a le-a dăruit lui Harry și Meghan Frogmore Cottage în 2018, la scurt timp după ce cuplul s-a căsătorit.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg