Prinţul Harry pleacă în Afganistan

8 septembrie, 2012

La două săptămâni de păţania din Las Vegas, Harry a găsit cea mai bună soluţie pentru a face gura lumii să uite de celebrul scandal.

La două săptămâni de păţania din Las Vegas, Harry a găsit cea mai bună soluţie pentru a face gura lumii să uite de celebrul scandal. Să plece în Afganistan. Harry, pilot pe un elicopter de luptă în armata britanică, participă la o misiune militară de patru luni în Afganistan, a anunţat Ministerul Apărării din Marea Britanie.

"Prinţul Harry, cunoscut sub numele căpitanul Wales, a ajuns astăzi la Camp Bastion, în provincia Helmand din sudul Afganistanului, pentru a-şi începe o misiune temporară în calitate de pilot pe un elicopter Apache", se afirmă în acel comunicat.

"Aflat la Camp Bastion, cea mai mare bază militară a coaliţiei internaţionale din Afganistan, escadronul lui va avea un rol de supraveghere, descurajare şi, dacă va fi necesar, de luptă şi escortare a altor aparate aeriene. Ca pentru toate desfăşurările de forţe operaţionale, cea a căpitanului Wales a fost planificată cu mult timp înainte, iar ameninţările la adresa lui sau a anturajului său au fost luate în considerare", precizează acelaşi comunicat.

Prinţul Harry a ţinut prima pagină a ziarelor din lumea întreagă în urmă cu două săptămâni, când site-ul TMZ a publicat două fotografii care îl prezintă pe prinţ complet gol, alături de câteva femei, într-un hotel din Las Vegas.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg