Prinţul Harry recunoaşte, în sfârşit, distanţarea de fratele lui: “Suntem fiecare pe drumul lui…” Reacţia familiei regale

22 octombrie, 2019
1 gettyimages 1051839484 jpg jpeg

În interviul oferit pentru documentarul Harry & Meghan: An African Journey, Harry a fost surprinzător de sincer când a recunoscut problemele care există între el şi fratele lui, William.  

“Ca fraţi, avem zile bune şi zile mai puţin bune”, şi-a început Prinţul Harry uimitoarea mărturisire. Disensiunile între cei doi fii ai regretatei Prinţese Diana au început în momentul în care Harry s-a logodit pe repede înainte cu Meghan Markle, iar William n-a fost întru totul de acord cu acest lucru. Şi, de-atunci, distanţarea dintre cei doi fraţi n-a făcut decât să se mărească.

gettyimages 862845948 jpg jpeg

Harry a continuat dezvăluirile uimitoare adăugând că, în calitate de membri ai familiei regale britanice, el şi fratele lui sunt supuşi câteodată la presiuni foarte mari, lucru care nu poate decât să aibă urmări. “Dar suntem fraţi şi întotdeauna vom fi fraţi, cu toate că suntem acum pe drumuri diferite în viaţă…”

gettyimages 951076048 jpg jpeg

Declaraţii plin de emoţie

gettyimages 951562146 jpg jpeg

“Dar cu sigurnaţă că-mi voi sprijini tot timpul fratele la fel de mult cum ştiu că şi el mă va sprijini pe mine”, a încercat acesta să îndulcească situaţia. “Totuşi, nu ne mai vedem acum atât de mult precum ne vedeam, pentru că suntem amândoi foarte ocupaţi. Dar ţin la el foarte mult şi majoritatea lucrurilor care se spun despre noi sunt exagerate sau chiar inventate. Ca fraţi, avem zile mai bine şi zile mai proaste”, a conchis Harry.

Ducii de Sussex au fost intervievaţi de Tom Bradby, pentru documentarul Harry & Meghan: An African Journey, realizat de ITV, despre turneul de 10 zile pe care Meghan şi Harry l-au bifat împreună cu fiul lor, Archie. În timpul filmărilor, cei doi soţi regali au adus în discuţie dificultăţile cu care se confruntă ca persoane publice, aflate tot timpul în atenţia publicului şi a presei.

Reacţii după difuzarea documentarului

Meghan, de pildă, a declarat că a încercat să adopte rigiditatea britanică, dar că i s-a părut “extrem de distructivă”. Iar această afirmaţie n-a făcut decât să işte o reacţie deloc plăcută din partea aristocraţiei britanice, care ridică în slăvi această atitudinea rigidă şi tradiţiile britanice, la care însăşi Regina Marii Britanii ţine foarte mult.

gettyimages 1176009693 jpg jpeg

Nici spusele lui Harry n-au rămas fără ecou. Însuşi fratele lui a avut o reacţie la declaraţiile publice, pline de emoţie, ale fratelui său mai mic. William îşi face griji cu privire la Harry, conform unei surse regale, şi speră ca fratele lui este bine. Mai mult, e de părere că o pauză de şase săptămâni de la obligaţiile regale ar fi mai mult decât necesară în cazul Ducilor de Sussex, având în vedere “starea fragilă” în care se află în momentul de faţă.    

ei patru jpg jpeg

foto - Getty Images