Prinţul Harry va sta o zi într-o cameră frigorifică

5 septembrie, 2013

Prinţul Harry va petrece 24 de ore într-o cameră frigorifică, în cadrul unui program de pregătire pentru o expediţie la Polul Sud, Walking With the Wounded South Pole Allied Challenge, care va avea loc în luna noiembrie. Tânărul va fi nevoit să facă faţă, în acest experiment

Prinţul Harry va petrece 24 de ore într-o cameră frigorifică, în cadrul unui program de pregătire pentru o expediţie la Polul Sud, Walking With the Wounded South Pole Allied Challenge, care va avea loc în luna noiembrie.

Tânărul va fi nevoit să facă faţă, în acest experiment, unor temperaturi foarte scăzute şi unor furtuni de zăpadă simulate. "Vor folosi echipamente pentru simularea mersului pe schiuri. Vor avea sesiuni de schi de două ore, cu pauze între ele de 10 minute. Vor repeta acest program timp de 12 ore, după care vor amenaja o tabără în care îşi vor petrece noaptea", a declarat purtătorul de cuvânt al prinţului britanic.

Harry, în vârstă de 28 de ani, şi actorul britanic Dominic West conduc echipele alcătuite din foşti militari britanici răniţi pe front în această expediţie, care va străbate Antarctica pe o distanţă de 335 de kilometri, în scopuri caritabile.

Fundaţia The Walking With The Wounded sprijină financiar recuperarea fizică a soldaţilor britanici răniţi pe front şi îi ajută să îşi găsească locuri de muncă după ce aceştia părăsesc serviciul militar.Recente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia