Prinţul Paul al României, condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare. E de negăsit, iar soţia Lia refuză să ofere detalii

18 decembrie, 2020
1 paul de romania jpg jpeg

Prinţul Paul, aşa cum este cunoscut în România, a fost condamnat definitv la 3 ani şi patru luni de închisoare cu executare. Poliţiştii nu l-au găsit la adresa din domiciliu, aşa că e dat în urmărire generală. Ce spune soţia Lia?

Veşti neplăcute pentru Paul de România. E căutat de oamenii legii. Prinţul Paul al României nu a fost găsit, joi seara, 17 decembrie, acasă de poliţiştii care au încercat să pună în aplicare mandatul de executare a pedepsei, după ce acesta a fost condamnat definitiv la la 3 ani şi 4 luni de închisoare în dosarul „Ferma Băneasa”. Acesta va fi dat în urmărire internaţională. Poliţiştii au fost conduşi la poartă de soţia lui Paul, Lia. Ea a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii prezenţi la faţa locului. Potrivit stiripesurse.ro, Prinţul Paul ar fi fugit în Portugalia.

„Cu privire la persoana condamnată la pedeapsa cu închisoarea, având în vedere că nu a fost găsită la domiciliu, se demarează procedura punerii în urmărire. Se demarează activitatea de obţinere a mandatului european de arestare şi implicit a urmăririi internaţionale”, a anunţat Poliţia Capitalei. 

Paul al României a primit o pedeapsă de 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare. Şi Paul de România şi Remus Truică, implicat în acelaşi dosar, sunt acuzaţi că, în urmă cu zece ani, au pus la punct un mecanism menit să îl ajute pe Paul al României să recupereze Ferma Regală Băneasa şi Pădurea Snagov, pe motiv că i-au aparţinut bunicului său, deşi în realitate nu avea drept de moştenire, scrie click.ro.

Prinţul Paul a fost pus, vineri, pe lista persoanelor urmărite de Poliţia Română. Soţia sa, prinţesa Lia, a refuzat să dea detalii cu privire la locul în care se află Prinţul.

2 paul de romania si sotia jpg jpeg

Foto: ClickRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}