Prinţul Philip a murit la 99 de ani! Regina a anunţat vestea „cu mare durere”

9 aprilie, 2021
1 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee png png

Regina Elisabeta a II-a a anunţat vestea morţii soţului ei la vârsta de 99 de ani. Prinţul Philip a fost „puterea şi sprijinul” Majestăţii Sale în toţi cei 73 de ani de mariaj ai lor şi cei 69 de ani de domnie ai Reginei.

Ducele de Edinburgh şi-a petrecut ultimele zile din viaţă la Castelul Windsor, cu soţia sa, după cele 28 de zile petrecute în spital. Prinţul Philip fusese internat la mijlocul lunii februarie pentru a infecţie şi o problemă la inimă preexistentă.

Majestatea Sa a anunţat „cu mare tristeţe” decesul soţului ei în cursul zilei de azi, după prânz. Palatul Buckinham a emis un comunicat de presă în care este scris: „Majestatea Sa Regina anunţă cu mare tristeţe moartea soţului ei iubit, Prinţul Philip, Ducele de Edinburgh.

„Majestatea Sa s-a stins din viaţă în această dimineaţă, la Castelul Windsor. Mai multe informaţii vor fi făcute publice la timpul potrivit. Familia regală se alătură oamenilor din întreaga lume care jelesc această pierdere.” Trecerea în nefiinţă a Prinţului Philip pune capăt serviciului pe care acesta l-a adus monarhiei britanice şi Reginei Elisabeta a II-a.

El mi-a dat putere în toţi aceşti ani”, a declarat Regina la Banchetul Golden Wedding din 1997. „Eu şi întreaga lui familie, ţara noastră şi multe altele, noi toţi îi datorăm mult mai mult decât ar fi pretins el de la noi vreodată”, a conchis atunci Suveranul Marii Britanii.

Până la moartea sa, Prinţul Philip a fost consortul cu cel mai îndelungat serviciu regal din istoria britanică şi cel mai în vârstă partener al unui monarh în funcţie, care, în ciuda stării precare a sănătăţii sale, a luat parte la primul angajament al Reginei din 2021. Totul se întâmpla săptămâna trecută.

Foto - Instagram The Royal FamilyRecente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}