Prinţul Philip are probleme grave de sănătate? De ce a fost mutat la alt spital

2 martie, 2021
5 print2 jpg jpeg

Problemele de sănătate ale Prinţului Philip par să se agraveze. Ducele de Edinburgh a fost transferat la un alt spital după ce în urmă cu două săptămâni fusese internat la spitalul Edward al VII-lea.

Prinţul Philip a fost mutat, ieri, la spitalul Sf. Bartolomeu din Londra, unde va continua tratamentul pentru o afecţiune cardiacă preexistentă şi o infecţie, potrivit Palatului Buckingham. El va fi supus mai multor teste şi va fi ţinut sub observaţie pentru o afecţiune la inimă.

"Ducele răspunde la tratament, dar se aşteaptă să rămână în spital până cel puţin la sfârşitul săptămânii", se arată în comunicatul remis către presă.

Bărbatul de 99 de ani a părăsit spitalul privat prin spate şi s-a ascuns sub o umbrelă când a intrat în ambulanţă.

După câte se pare, ducele nu îşi pierduse buna dispoziţie când a fost internat pentru prima dată în spital. Prinţul Philip a început să se simtă rău pe când se afla la Castelul Windsor, unde el şi regina Elisabeta a II-a au stat în mijlocul pandemiei de coronavirus.

Prinţul Charles şi-a vizitatat tatăl la spital pe 20 februarie şi a petrecut alături de el 30 de minute.

„Am vorbit cu el zilele trecute, este mult mai bine şi aşteaptă cu nerăbdare să iasă.Vă mulţumesc pentru interesul acordat!”, a spus prinţul Edward.

Aceasta este cea mai lungă perioadă pe care prinţul Philip o petrece în spital, asta după cele 11 zile de spitalizare din 2013, când a suferit o intervenţie chirurgicală la nivelul abdomenului.

„Prinţul Philip este genul de bărbat care nu doreşte să facă vâlvă atunci când va împlini 100 de ani, aşa că în mod sigur îl va irita atenţia care se acordă acum, când se află în spital”, a precizat comentatorul regal Penny Juror.

Între timp, regina îşi continuă munca, asta în timp ce soţul, care s-a retras din funcţiile regale în 2017, se află în spital.

Regina şi prinţul Philip au fost vaccinaţi anti -COVID în ianuarie.Recente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya