Prinţul William, desemnat „Cel mai sexy chelios din lume”! L-a învins pe Putin cu un număr impresionat de voturi

4 aprilie, 2021
1 sau el jpg jpeg

Nu este un clasament oficial, organizat de vreo publicaţie destinată reprezentantelor sexului frumos, dar este cel care contează, deoarece oamenii i-au votat, pe internet, pe cei mai sexy chelioşi din lume. În acest top, Prinţul William a ieşit câştigător, învingându-i pe unii dintre cei mai de succes bărbaţi de pe pământ. De succes, dar fără păr!

În viziunea oamenilor, Ducele de Cambridge arată cel mai bine şi a reuşit să-i învingă pe nişte chelioşi deja versaţi, precum Dwayne "The Rock" Johnson şi Jason Statham. The Sun a publicat rezultatul unui studiu realizat de Longevita, nişte experţi în operaţii estetice.

3 fotojet jpg jpeg
stanga
dreapta
3 fotojet jpg jpeg
4 putin jpg jpeg
5 dwayne jpg jpeg
6 bruce jpg jpeg

Cercetarea cu pricina susţine că ducele de 38 de ani a fost descris ca fiind sexy prin bloguri, rapoarte şi tot felul de pagini descoperite cu Google Search. Iar numărul de „voturi” primite de William este de-a dreptul impresionant!

Câştigător absolut

Prinţul William a fost menţionat ca fiind sexy de 17,6 milioane de ori! Astfel, viitorul rege al Marii Britanii i-a învins pe faimoşii Mike Tyson, Jason Statham, Pitbull şi Michael Jordan, care s-au aflat pe locurile imediat următoare primei poziţii.

Fostul boxer Tyson (54) s-a clasat pe al doilea loc, cu 8,8 milioane de menţionări online că ar fi „sexy”, „hot” sau „atractiv”, în timp ce Jason Statham (53) a luat locul trei, cu „numai” 7,4 milioane de „voturi”.

4 putin jpg jpeg

Care au fost ceilalţi contracandidaţi? Dwayne "The Rock" Johnson, Bruce Willis, Vin Diesel, Floyd Mayweather, John Travolta şi chiar şi Vladimir Putin, care s-a aflat cam pe la fundul clasamentului. „Există destui bărbaţi cu chelie pe care-i admirăm adesea”, a dezvăluit un reprezentant al Longevita. Internauţii şi-au făcut cunoscute opiniile cu privire la cei aflaţi în clasament şi au făcut mare vâlvă pe acest subiect HOT.

5 dwayne jpg jpeg

Până şi cei aflaţi în clasament şi-au dat cu părerea despre acest top. Dwayne "The Rock" Johnson a glumit: „Cum se poate întâmpla una ca asta?! Când Larry David are încă puls, ha!” În tot acest timp, Stanley Tucci a postat o imagine cu mai mulţi chelioşi şi a întrebat cine va purta coroana anul acesta. Ei bine, n-a fost greu să aflăm că Prinţul William este cel mai sexy chelios din lume.

Foto - Profimedia